שלום לכולם

miri10

New member
שלום לכולם

שמי מירי בשבוע שעבר עברתי תאונת דרכים אני רוכבת קטנוע נסעתי לי בנתיב השמאלי בכביש עירוני כשלפתע מימיני הגיח טנדר שיצא במהירות ולא אותת המכונית הכתה בקטנוע מצד ימין ואני נזרקתי לכביש פוניתי לבי"ח עם שפשופים ביד ימין ושבר ברגל ביום ראשון הגעתי למשטרה להגיש עדות והסתבר לי שלא היה בוחן תנועה במקום ואין לי מושג עם השוטרת שהייתה שם רשמה את העדות שנתתי לה באותו רגע(היא לא החזיקה דף ועט ביד) ובנוסף לכל הסתבר לי שהנהג שפגע בי טוען שאני נכנסתי בו ושאני אשמה בבקשה תעזרו לי אין לי מושג לאן לפנות מה לעשות האם יכול להיות מצב שבתאונה עם נפגעים לא היה בוחן תנועה? מה אני צריכה לעשות עכשיו? איך אני יכולה להוכיח את את מה שקרה? אשמח לקבל תגובות גם במסר תודה ויום טוב מירי

תאונה עם נפגעים מצריכה נוכחות משטרה

שלום רב, לא סיפרת מה היה מצבך לאחר התאונה, מטושטשת, פונית באמבולנס או שאת זאת שהזעקת את השוטרים. כעקרון תאונה עם נפגעים מצריכה זימון המשטרה שבודקת במקום. אם המשטרה הגיעה ולא מצאה לנכון להזמין בוחן תנועה זאת לא אשמתך עליך לאתר את השוטרת, היות וביומן המשטרה יש בוודאי דיווח על התאונה, ולהתחיל משם. ממליצה לשמור כל ראיה, מצב הרכב, מצבך, תמונות, גרר אם היה וכו', ולגשת לעו"ד שידריך אותך. בברכה,

miri10

New member
שלום לך גב' ענבר

קודם כל תודה לך על התגובה ביום התאונה פוניתי באמבולנס בהכרה מלאה אני זוכרת בבירור כל פרט ופרט מהתאונה הבעיה היא שלמיטב זכרוני השוטרת שחקרה אותי לא רשמה את הדברים אחרי שפוניתי באמבולנס, חבר שלי שנשאר במקום טען שהוא ראה על הרכב הפוגע סמני פגיעה בצידו השמאלי של הרכב אך לא היה בוחן תנועה במקום לאשר זאת הוא גם שמע את הנהג הפוגע טוען בפני השוטרת כי אני פגעתי בו לאחר מכן השוטרת הורתה לחברי לגרור משם את הקטנוע והרשתה לרכב הפוגע לעזוב את המקום כך שלא נשארו שום ראיות ובנוסף הנהג הפוגע ברב חוצפתו עוד טוען כרגע שאני פגעתי בו וכרגע זו מילה שלי מול מילה שלו האם יש לי סיכוי להוכיח את חפותי? האם זה מחדל של המשטרה? אם כן האם אני יכולה לעשות משהו בנידון? אשמח תוכלי להסביר לי מה עלי לעשות בנידון תודה ויום טוב מירי

כפעולות ראשוניות

שלום שוב, יש לך עד תומך בגרסתך מסרי את גרסתך מגובה בגרסת עד,+תמונות של האופנוע, מיקומי הפגיעה יעזרו לך. אם הוא נכנס לצומת כשאת נהגת, הוא אשם, כפי שהבנתי את הנסיבות. בברכה,

miri10

New member
היי שוב אני

הוא לא נכנס לצומת הוא פשוט חתך אותי מהנתיב הימני בלי לאותת בצורה חדה ופגע בקטנוע מצד ימין הבעיה היא שלפי מה שהבנתי הוא טוען שהוא יצא לעקיפה ושאני ניסיתי לעקוף אותו יכול להיות דבר כזה?

סתיואדם

New member
אשמה או לא

עדיין מגיעים לך פיצויים וזאת בתנאי שהיית מבוטחת את צריכה יעוץ עקבי לטיפול בתיק הזה אל תזניחי

למעלה