שלום לכולם

רות.

New member
שלום לכולם

ולילה טוב. אולי זה לא ממש קשור לפורום אבל אני אשמח בהעדר פורום מתאים (או שיש אשמח להיתעדכן) אני שותלת פה את שאלתי ובקשתי. איך אני מוצאת מיקום של גוש וחלקה (לא בבית העלמין) בדיור וקרקעות???. האם למשל מה זה אזור ב.ש. 90???. האם זה אומר שזה באזור באר שבע? או בעיר באר- שבע או בית שאן? או בית שמש? איך זה עובד????????? תחכימו אותי פליזזזזזזזזזזזז דחוף!!!!!

שימי :-)

New member
עצה

גשי לעיריה או למועצה באיזור מגורייך יש להם מפות עם מספרי הגושים , חלקות , ותת חלקות אגב.. אין קשר בין האותיות לשם הישוב

סקיפר1

New member
לא באזור מגורייך אלא למועצה

שלה שייך המגרש. במקום מגורייך לא תמצאי מידע על מועצות אחרות.

ת.ב.ע

ראשי תיבות "תכנית בניין עיר" תוכלי לעיין ולדעת איפה נמצא המגרש שלך בעירייה. לשכת מהנדס העיר. גשי לדלפק תסבירי להם במילים פשוטות והם יעזרו לך. אם את רוצה מהנדס שיתכנן לך בית פונקציונאלי במינימום עלות ושלא יתמוטט ברעידת האדמה הקרובה ,צרי איתי קשר. אם יש לך רעיונות אדריכליות משלך,קשקשי על נייר את הפנטזיות שלך ואוכל לבדוק איפה צריך לתקוע עמודים ופלדה כדיי שהתקרה לא תיפול. אגב- אדריכל רשאי לתכנן תיכנון אדריכלי (ציור של "איך יראה"), המהנדס רשאי לתכנן את התיכנון הקונסטרוקטיבי מבחינת החוזק של המבנה והוא יאשר את התחלת הבנייה. יש גם מהנדסים שאין להם רקע באדריכלות אולם מתוך ניסיונם הם גם יכולים לתכנן את התכנון האדריכלי. בדרך כלל התכנון שלהם יהיה פחות יפה אבל הרבה יותר פונקציונלי ,ניצול מקסימלי של השטח וכו´. מי שמתזז בין כל הגורמים השונים בעיריה כדיי לקבל את האישור הסופי להתחלת הבנייה הוא האדריכל . אם הקרקע שלך היא של מנהל מקרקעי ישראל תוכלי למצוא את מיקומה באתר האינטרנט של המינהל בתקווה שהם הכניסו לשם את זה -mmi.gov.co.il

למעלה