שלום לכולם

Lila24

New member
שלום לכולם

היי, אני חדשה בפורום וגם כן בתחום הסריגה.... כרגע אני סורגת בעיקר בשביל התרגול, אני סורגת במסרגה אחת. אני מתגוררת בחו"ל אז למדתי מספר שקניתי פה, אבל אני לא חושבת שיש הבדל גדול במונחים ושמות של קשרים. אני לא יכולה למצוא כאן ספר הוראות לסריגת כיפות (חשבתי לשלוח מתנות עבודת יד לארץ), אני אשמח אם מישהו יגיד לי איפה אפשר למצוא את זה באינטרנט, או לפחות איך מתחילים בלי יותר מדי דוגמאות... בכל אופן נראה לי שאני יעזר בפורום הזה עוד הרבה....:)

iris3111

New member
לילה 24 ברוכה הבאה אלינו ובהצלחה לך

בכל יצירה שתרצי לעשות. מיצטערת אני לא יודעת ליסרוג כיפות ( לא יוצא לי כמו שאני רוצה) אפנה אותך לאלבומים למעלה מתחת לפס הכחול. כנסי לשם יש שם כיפות שנעשו ע'י הבנות בפורום תיסתכלי ואולי תיפני לאותן בנות. אולי אחת הבנות תיכנס ותיתן לך הנחיות.

בוקר טוב וברוכה הבאה

קיים אתר לסריגת כיפות. כדי להשתמש באתר את תזדקקי להוריד למחשב שלך תוכנה. בהצלחה לך מאיזה חו"ל את?

הוראות לסריגת כיפה

מצרפת הוראות שניתנו בפורום שלנו ע"י talol2. וכך היא כתבה בהודעה שלה: מעלה 4 עיני שרשרת סוגרת. לתוך העיגול שנוצר 10 חצאי עמודים וסוגרת. על כל עין מכפילה ,צריך לצאת 20 עיינים . סורגת שני חצאי עמודים שלישי מכפילה מסיימת כך וסוגרת. סורגת 3 חצאי עמודים רביעי מכפילה. כך עד סוף השורה. סורגת 4 חצאי עמודים חמישי מכפילה,כך כל שורה עולה אחת לפי,סדר כרונולגי. עד לקוטר הרצוי,ואז את מפסיקה להוסיף עד לגובה הרצוי. בהצלחה הערה שלי: שימי לב שהעקרונות אותם עקרונות למרות שהכובע שלה הוא כיפה גדולה.

Lila24

New member
המון תודה ../images/Emo9.gif

טעים מאוד - תודה רבה, עזרת לי להבין את הרעיון הכללי בסריגת כיפה. כרגע אני מתגוררת בניו יורק.... iris3111 - תודה!

מדגימה

New member
כל פעם אני מורידה את התוכנה

והוראות לכיפות אין, ובכלל אני לא רואה כיפות בכלל, איך משתמשים

tatia

New member
פעם אעלתי לפורום דפים מהספר של

סריגת כיפות, אולי הם למלה באוסף קבצים?

Lila24

New member
מדגימה....

החלק של הוראות השימוש לא עובד.... אבל מה שהצלחתי להבין זה שניתן להרכיב דוגמאות עם התוכנה וגם להוריד דוגמאות מוכנות, אבל זה לא מגיע עם תרשים... לא ברור בקיצור

למעלה