שלום לכולם...

im with u

New member
שלום לכולם...

אני צריכה עזרה בבקשה. ביום שני אח שלי טס למסע. בבית הספר ביקשו מאיתנו לכתוב איזה מכתב ולהביא כמה דברים נחמדים על מנת להפוך את הרגעים הקשים לקלים קצת יותר. אני חיילת,ואין לי ממש זמן להתחיל לארגן דברים,אז אם מישהו יכול להעלות פה רעיונות מכל מיני דברים שעשווהביאו לו,או רשמו לו כשהוא נסע לפולין,אני אשמח מאוד! זה ממש חשוב וקצת דחוף,אז כל היצירתיים למינכם,אנא מכם! תודה רבה!

מממממ

אני לא ממש יודעת מה להגיד לך... כי אני לא יודעת איזה סוג דברבים אפשר להביא. אני רק יודעת שלתת מכתב זה כבר וואו... כי ברגעים הקשים באמת, תמיד כיף לקרוא משו שמישו אוהב כתב לך... אפשר להבי איחד עם זה איזו תמונה נחמדה/מצחיקה של שניכם... להביא לו יחד עם זה איזה משו שהוא אוהב שישמח אותו עוד קצת...

N o a m i t

New member
אפשר גם

תמיד שמחים לממתקים מהארץ ופשוט תכתבי כמה מילים שלך אליו, זה מאוד משמעמעותי ברגעים שם.

אמממ

בעקרון תקחי דף ועט ופשוט תזרמי עם זה זה ייצא לך מהלב אה ואת יכולה לצרף גם תמונה לי צרפו והיה לי ממש כיף להסתכל בתמונות שהתגעגעתי...

ashkeloni

New member
את יודעת משהו?

את יכולה לכתוב כל דבר שתרצי, אני יכול להבטיח לך שלא משנה מה תכתבי זה יעשה לו טוב על הלב לקרוא מכתב מהבית

פשוט תכתבי... ../images/Emo110.gif

כשהוא יראה בפולין, רחוק מהבית, מכתב שבא ממך מהלב - זה ירגש אותו בטוח... אז בנוגע למה לכתוב זה הכל תלוי בך. בנוגע למה להביא לו? אצלנו הביאו כלמיני תכשיטים (שרשראות או משו), מחזיקי מפתחות (אמא שלי הביאה לי מחזיק מפתחות עם מצפן ורשמה לי "כדי שתמיד תדעי את הדרך הביתה" :), אממ, כלמיני דברים עם ספר תהילים למשל... גם שקית של נחשי גומי תעשה לו כיף :) תחשבי על משהו נחמד פשוט.

יש כמה דברים נחמדי םאבל כמו שאמרו..

כל דבר יעשה לו טוב על הלב... לי הביאו סוכריה חמודה בצורת לב ששמרתי אותה עד עכשיו ולחברה שלי הכינו דיסק עם ברכות ושכל אחד שמברך אותה ואומר לה משו מקדיש לה שיר ואז הם שמו שיר... זה היה נחמד... אמממ תמונה חמודה או איזשהו משו שמסמל אותו.... אפילו נגיד מטבע ישראלי... או ספר תהילים קטן... יש מלא דברים זרמי עם המחשבה...

למעלה