שלום לכולם

royee1

New member
שלום לכולם

רציתי לדעת מהם התנאים המתאימים לגידול נחשים? והאם אפשר לוותר על חימום בקיץ?

אילון פ

New member
שלום רועי, ברוך הבא!

עליך לאמר לנו באיזה מין של נחש מדובר, מכיוון שלכל מין ישנם דרישות אחרות. בגדול, רוב מיני הזוחלים לא דורשים חימום בקיץ, אך לא כולם.

royee1

New member
שלום שלום!!

האמת שאת ההודעה הפעורה לעי"ל העלתה החברה המקסימה שלי! היא הפתיעה אותי בבורמזי ורצתה לדעת אם יש עוד משהו שעליה לקנות... אז ככה אני לא לגמרי בור כיוון שבעברי שהייתי צעיר יותר גידלתי אי אלו נחשים (קונסטריקטור, עצים, פיתונים וכרכנים למינהם) אז יש לי מושג כללי במי נגד מי אבל.. אני מודה שזה היה כבר כמעט לפני עשר שנים... בעידנים שאינטרנט ופורומים לא היו בהישג יד... בקיצור אני תמיד שמח ללמוד ולהרחיב את הידע!! אז ככה יש לי בורמזי בסביבות מטר... אירגנתי לו כבר אקווריום שמתי כלי למים וגם כלי למסתור... אני צריך לדאוג למדי חום ולאמצעי חימום לימים קרים יותר (יש המלצות??) ועוד דבר אין לי מושג איך לדאוג ולווסת את הלחות?? בקרוב תמונות!

naja

New member
תבדוק במאמרים.

יש מאמר מתורגם על פיתונים בורמזים.

אילון פ

New member
דבר ראשון, תתחדש!

דבר שני, שים לב שבורמזי הוא נחש שיגיע בבגרותו ואף קודם למימדים גדולים ומסוכנים, וידרוש כלוב גדול ומזון רב, שקול אם זה מתאים לך. דבר שלישי, פזורים באינטרנט מאמרים רבים העוסקים בגידול פיתונים בורמזיים, ומעטים מהם בעברית, כאן אחד. אם תרצה תוכל להריץ בגוגל את שמו האנגלי של הפיתון ותמצא מאמרים רבים. *למדי חום אתה זקוק גם עכשיו, לא רק בימים קרים יותר.

royee1

New member
כן בהחלט!

התכוונתי שלחימום אני אזדקק מאוחר יותר..

למעלה