שלום לכולם!

שלום לכולם!

בתי סובלת מעודף משקל ורציתי לדעת בערך כמה אמור לעלות 45 דקות עד שעה עם מאמן כושר ? היה לה פעם מישהו שאימן אותה, אבל זה היה מזמן... אני מדברת על הליכה בשטח פתוח בלבד, לא מעבר.. תודה רבה!

חן M

New member
יעלי המאמי

בעיקרון לוקחים בין 130-200 ש"ח לשעה יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות.... לדעתי אם את משקיעה את הסכום אז עדיף שהמטרה של האימון תיהיה לאו דוקא רק אימון אירובי משום שלדעתי אסור ליצור תלות במאמן.... הכוונה שאימון אירובי מצריך דגשים מסויימים אך ניתן ללמדם בקלות ודוקא לתת אותם למתאמן כ"שיעורי בית" או "משימות" יכול ליצור היבט חינוכי... אם כבר את משקיעה את הכסף עדיף לדעתי שזה יהיה באימונים המשלבים מגוון יכולות ולאו דוקא הליכה... אני יכול לומר לך שבהיבט אישי ממש לא נעים לי לגבות כסף מאדם על זה שהוא הולך ואני "מארח לו חברה" המטרה מבחינתי באימון היא דוקא ליצור בהיבט של האימונים האירוביים מעין עצמאות ולקיחת אחריות של המתאמן ובינתיים מניסיון זה אמנם לא תמיד הולך חלק אבל בסופו של התהליך אצל כל המתאמנים חל שינוי בהבנה ובתפיסה של לקיחת אחריות וכולם מבצעים חוץ מהאימונים האישיים עוד2-3 אימוני אירובי לבד על פי משימות בשבוע...

חן M

New member
תוספת...

אם מדובר בקבוצת הליכה כמו שדובי מציע אני בעד וזה דוקא אחלה של דבר!!!

gatinho

New member
לי ולך אולי זה נתפס כאירוח חברה

כי אנחנו מורגלים בספורט ולא צריכים מישהו שייתן מוטיבציה (למרות שגם לנו זה תמיד עוזר), אך יש אנשים שללא "אירוח חברה" שכזה פשוט לא יעשו כלום, אני בטוח שנתקלת בכאלה. מה שבשבילך הוא טריוויאלי בשבילה זה מציל חיים (בהגזמה קצת) כי החברה שלך היא מה שיגרום לה לעשות ספורט וזה מה שחשוב, ואנחנו כמאמנים אישיים יכולים לתרום בצורה כזו המון. אני מרגיש צורך לציין שיש הבדל אם זה הליכה בחוץ או הליכה על הליכון בתוך חדר כושר (שם אני באמת מרגיש דביל לעמוד ליד המתאמן בזמן שהוא רץ). כל זה לא מבטל למעשה את מה שאמרת, יש עוד המון אלמנטים נוספים שבהם מאמן אישי יותר נחוץ, כגון העבודה בחד"כ עצמו, שמצריכה למעשה יותר טכניקה מסובכת והשגחה צמודה.

אמנם אני לא מאמן/מדריך א ב ל

תרשמי באיזה איזור את גרה או מחפשת בכדי שיוכלו לעזור לך פה או לכוון אותך למדריך כזה או אחר שקרוב לאיזור מגורייך.

חן M

New member
יעלי המאמי

תעייני מידי פעם במאמרים ברשימת המאמנים האישיים... הרשימה תעודכן כל הזמן והיא מחולקת לפי אזורים... [כרגע רק התחלנו את הרשימה אז זה עוד ב"חיתולים" ואין מאמנים מכל רחבי הארץ אבל אני מקווה שבקרוב זה יקרה...]

למעלה