שלום לכולם

horse girl1

New member
שלום לכולם

אני מעוניינת באקורדים לשירים של דויד, מה שיש לכם [וכמובן כמה שיותר יותר טוב
] תודה רבה לכל מי שיעזור, ולמי שלא פחות נחמד. שבוע טוב לכם

glitter8

New member
יש פה כמה גיטריסטים מוכשרים

ש(אולי) ישמחו לעזור, והם מתחלקים לשניים- הנוער, שהם כרגע בחופש ויש להם מלא זמן לאקורדים והחבר'ה היותר בוגרים, שמן הסתם גם יותר מקצוענים, ובהתאם לכך גם אנשים יותר עסוקים... אני כבר 10 שנים לא נגעתי בגיטרה שלי אז אני לא ממש יכולה לעזור , אבל אני משערת שתוך מספר שעות תקבלי פה תגובות, ותבואי לנגן איתנו מדי פעם...

glitter8

New member
יאללה, רונן, עמריקי, בני, אוהד???

לא נאכזב חברה חדשה?!?

romens

New member
בבעע זה די בעיה

דויד בדרך כלל לא מנגן אקורדים אקורדים הוא מפרק אותם וקשה לקרוא לזה אקורדים או שפשוט יש כאלו אקורדים שאני לא מכיר אבל יש שירים קלים כמו עדיין ומתחת לשמיים יהיה טוב ועוד כמה... קיצר תשלחי לי מסר אני אנסה לעזור לך ...........

אני יכול לעזור לך...

תגיד לי שמות של שירים ואני אשתדל להביא לך את האקורדים כמו כן אתה יכול לנסות למצוא אקורדים באתרים הבאים: www.tabim.up.co.il www.mp3music.co.il

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifעל -MP3 קשה לסמוך קצת

כי כל אחד יכול לעלות[תקנו אם אני טועה]. ושם כבר בדקתי, בשני אסתכל תכף. ואממ בעיקרון כל מה שיש לך יהיה טוב

איזה שירים את יותר אוהבת?

פשוט יש לי הרבה אקורדים לדייויד... את השירים המפורסמים סיגליות, שיר אהבה בדואי, יהיה טוב, ואת האלבום "זה הכל או כלום" תוכלי למצוא באינטרנט תראי עם את רומה משהו אחר אני יכול לנסות להביא לך... mp3 הם על כייפאק אני גם מנגן שם מידי פעם ויש טובים יש פחות שירים של דייויד שניגנתי עד עכשיו היו על כיפאק

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifאני רוצה כמה שיותר...../images/Emo3.gif

ככה שכמה שיש לך כוח לעלות יהיה טוב ואגיד תודה, לא משנה מוכרים יותר או פחות. [וכמובן כמה שיותר יותר טוב
]

handlessman

New member
Mp3 דווקא די טובים...

כלומר אלה שמעלים אותם... כמובן לא הכי מדויק שיש, אבל לפחות מהווה בסיס שאפשר לבנות עליו...

romens

New member
MP3 גרועים צר לי לאכזב אתכם

אולי יש שם בשיר מסויים שני אקורדים נכונים אולי.... גם בשיר מתחת לשמיים אני חושב נאי לא זוכר יש טעות.... וביהיה טוב יש גם כמה טעויות....... זה הכל או כלום לדעתי גרוע.... רעמים וברקים לא מדוייק........ קיצר MP3 (בחוברת תווים שם וגם כל השאר) לא משהו... חוץ מהשיר שעמרי שם שם (פאריקנג) שאני עדיין לא מצליח להבין אותו אבל ניראה לי שהוא נכון :)

romens

New member
ודרך אגב סיגליות משני האתרים (לדור)

לא נכונים הם דומים אבל לא נכונים

אוקיי

א. אף אחד מאיתנו לא מנגן דיוויד מדויק ולכן אפשר לנגן מכל האתרים ויש שם בהחלט מספר שירים מדוייקים... ב. השירים שאני מנגן הוצאו או שאמא שלי מוציא לי את האקורדים כך שאקורדים הם לא בטוח הנכונים ואולי הם בסולמות שונים אך עדין ניתנים לניגון בקיצר כל אקורדים שיש לך שהם נינים לניון תהנה מהם אל תחפש להיות בדיוק כמו דיוויד כיזה בילתי אפשרי אתה יכלמ לשאוף לקחת ממנו דבר מסויים... בברכת ליה טוב ויהיה טוב דור

handlessman

New member
תאמין לי שהוא נכון...

מה שמסובך שם זו הפריטה... ואם כבר מדברים אז צריכים לעשות מתישהו מפגש גיטרות, כשיורידו לי את הגבס

למעלה