שלום לכולם!

שלום לכולם!

מה נשמע? איך עוברים עליכם הימים של החופש הגדול? אני מקווה שאתם מנצלים אותם כמו שצריך,כי ממש עוד חודש אתם חוזרים....לבי"ס! (איך שהזמן עף..זה לא יאמן). אגב זה נכון שמורן משתחחרת בקרוב? אני כותב לכם אחרי שהמון זמן לא פרגנתי לפורום כמו שצריך(חוצפן שכמוני) רציתי לבדוק שהכל אצלכם בסדר בגזרת החיים והסביבה הקרובה לכם, במיוחד אלו שגרים בצפון - כוכבה ושות' ראיתי ששאלתם לגבי הביצועים בצרפתית, אז ככה,קודם כל יש את השרשור של השאלות שהכנתם וברגע שיוסי יוכל, הוא ייכנס ויענה עליהן כאן. אני שמעתי את בוכה בלילות בצרפתית, ויש לכם פשוט סיבה מעולה לבקש לשמוע אותו, כי הוא מושלם ברמות קשות,עם קסם שאי אפשר להתעלם ממנו ואפילו מתעלה על השיר המקורי בעברית ,לדעתי. הלוואי ותהיה איזושהי אפשרות שתוכלו לשמוע גם אתם, (אולי אם תטוסו לצרפת בזמן הקרוב...:) המשך שבוע רגוע ושקט. שלכם....

moranush86

New member
אריאל הוא מנהל הפורום

והוא נמצא אצל יוסי הרבה (והוא כמובן לא יתקשר ויגיד "מורנו'ש אני בגבעת זאב בואי להגיד שלום") ויש לו פרוטקציות אצל יוסי חחחחח לא כך?

1מאיוש

New member
יש לסנוב הרבה פרוטקציות ../images/Emo3.gif

אצל יוסי והאמ.. גם אני מגבעת זאב חחחחח צדקת שקראת לו סנוב..חחח סתם

ניר86

New member
איזה אורח ....

אני מרגיש כאילו לא היית פה שנים ... וגם לא דיברנו מלא זמן .. הפורום קצת יבש בזמן האחרון אולי באמת צריך לשים פה את השיר לבקש מיוסי שיביא למישהו את השיר ושנוריד אותו, איזה מתנה קטנה לפורום חחח אני בטוח שבוכה בלילות בצרפתית יעורר וירעיד את הפורום .. חוץ מזה מיסטר אינטל היקר תבוא לבקר קצת סתם אני יודע עבודה עבודה ...גם אצלי אותו סיפור היום עבדתי 11 שעות אני חייב לקחת חופש אני חנוק כבר אילת אילת ...קוראת לי הלוואי ... שיהיה המשך שבוע טוב והנה אנחנו כבר בסופ"ש ! לילה טוב .. :)

1מאיוש

New member
סנוב..../images/Emo6.gif [מורן לקחתי כינוי..חח]

באמת לא היית כאן הרבה זמן. אנחנו בסדר! מה איתך ? [אני זזתי לי ל4 ימים]-

orianush

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

באמת הרבה זמן לא נכנסת.. חבל שאנחנו לא יכולים לשמוע את הביצוע.. =/ ב"ה שנה הבאה אני אטוס לצרפת חח זה יעזור?

שלום שלום...

מה קרה לא כתבת הרבה זמן
לא משנה, נוותר, חחח אני מקווה ששנת הלימודים תיפתח כרגיל בלי הרבה בלאגנים, ושתיגמר כבר המלחמה הזאת
נמאס,אבל עדיין חזקים
עדי.

יש לי עכשיו נקיפות מצפון........

מצטער, פשוט אני עובד בעבודה שלא נותנת לי רגע לעצמי, בד"כ בלילות..עד הבוקר! ככה שאצלי הלילה מתחיל ב.... 7:00 בבוקר! אני אשתדל להיכנס יותר!

moranush86

New member
כן כן מורן משתחררת בסוף ספטמבר

והיא קבלה סמל רק ביום ראשון הקקות האלה!!! האמת שגם אני לא הייתי מלא זמן, קנינו מחשב חדש ורק אתמול התקינו לנו את האינטרנט... אז הינני כאן וגם אריאל החמוד נכנס מדי פעם ממש כמו אורלי... נכון אריאל?? דר"א, אני החלטתי שעד להודעה חדשה, סנוביות חדשה, אני מפסיקה לקרוא לו סנוב!! ממש קשה לי עם המצב במדינה אני ממש מתרגשת מכל המצב... זה קשה והלוואי הלוואי הלוואי יפסיקו עם זה. ניר אתה חי???

ניר86

New member
אני חי נשמה !

ברוך השם בלי עין הרע חחחח למה נעלמתי קצת ???

אריאלל!

מזמן לא ראינו אותך פהה מקווה גם לשמוע ת'ביצוע הזה :p בהצלחה עם העבודה... איך החיים?

מורנוש

התגעגעתי גם אליך! סנובית.. בכל אופן, אני שמח שאת משתחררת.. אני מתגעגע בטירוף לצבא.........לחוויות ולאנשים ,אפילו לאבטש"ים! תאמיני לי, גם לך זה יקרה. לא עכשיו...עוד כמה חודשים.. טוב לשמוע ממך! (סננננננובית).

ניר86

New member
פספסתי אותך אחי !

לא הייתי על המחשב ששלחת את ההודעה אבל כמו שאתה רואה אני עדיין ער ..כמו תמיד ער בלילה !

moranush86

New member
למה כמה חודשים??

עוד פחות מחודשיים בעזרת ה'!! ואני יודעת וזה ברור לי שאני אתגעגע לצבא אבל בעיקר מפחדת להיכנס לאזרחות... עד היום כל הזמן היית תחת הכנפיים של מישהו עכשיו צריך לדעת לעוף... ובלהתחשב בזה שעל אופניים אני לא יודעת לרכב, איך אני אעוף?? טוב יש לי הלם אזרחות קצת אבל יעבור אני מקווה... ניר נעלמת זאת לא מילה!! התגעגעתי אליך לאן נעלמת?!? תרתי משמע לאן נעלמת...

lir2004

New member
נו, מה?!

הוא הקליט אצל נדב!!! שנדב הוא אחד האנשים הכי מקצועיים שאני מכיר!!! ועם האיכויות הקוליות המרשימות של יוסי, והאיכויות שנדב יודע להוציא מהמחשב... זה שילוב מנצח!

למעלה