שלום לכולם...

צפרדעית

New member
שלום לכולם...

היום הייתי בטרום ניתוח באסף הרופא... דווח לי שאני נאלצת לעבור ניתוח משולב עם הוצאת כיס מרה אני מקווה שהכל יעבור בקלות, ולא יהיו סיבוכים מיותרים. מי מכם עבר הסרת כיס מרה??? אשמח לקבל קצת אינפורמציה בנידון צפרדעית

שלגיה**

New member
הי צפדעית

אני עברתי באותו ניתוח גם הוצאת כיס מרה. עושים באותם חתכים את שני הניתוחים יחדיו. לא אמורים להיות סיבוכים בגלל שאת עוברת את שניהם יחד. ההחלמה אותה החלמה. את יכולה להכנס לפורום כירורגיה בmsn יש שם הרבה מידע בנושא ניתוחים להוצאת כיס מרה,תעשי חיפוש על השם ותמצאי מידע. בהצלחה שלגיה

sure16

New member
הי צפרדעית../images/Emo105.gif../images/Emo140.gif

עברתי לפני 10 שנים בהדסה הר הצופים והיה ממש קל.יום אשפוז יום ניתוח ולמחרת הביתה. מאז אין לי לא כאבים ולא תופעות לוואי. אמרו לי שאני יותר מתוקה!(טוב,אין כיס מ ר ה ...) זה נחשב לניתוח ממש קל כיום ,אין ממה לדאוג בכלל!אני בזמנו נדדתי עד הר הצופים כדי לא לפתוח את הבטן וגם שילמתי בוחטה!(טוב,לא היה מושלם..) בהצלחה שרה

כריתת כיס מרה

גם לי הוציאו את כי המרה כשהכניסו את הטבעת. זה מקובל בכל מקרה שמתגלות אבנים בכיס מרה לפני הניתוח. באמת אין הבדל בהחלמה לעומת ניתוח "סתם". שלומית.

gal33

New member
רוב הסיכויים שזה יחסוך ממך כאבים

בעתיד, אם איני טועה, משהו כמו 75% ממקוצרי /מוגבלי הקיבה, עוברים בשלב זה או אחר לאחר מכן, גם הוצאת כיס מרה בשל התרומה הניכרת של הירידה במשקל להיווצרות אבנים בכיס המרה, כך שעדיף 2 ציפורים במכה. כפי שסיפרו לך כאן, גם אני ראיתי הרבה מנותחי כיס מרה שלמחרת היום, הלכו, אכלו, ללא שום בעיה, שוחררו הביתה כאילו לא עברו ניתוח. שיהיה בהצלחה. גל

באיה

New member
גל, הצלחת להדאיג אותי קצת../images/Emo10.gif

את רוצה להגיד, שאם עד עכשיו לא היו לי בעיות עם כיס המרה, אז בעתיד יכול להיות שתהיה לי כזאת? אני מקווה שאני אהיה בתוך ה 25% האחוז שלא.

רוייקו

New member
באיה, אם תהיי במעקב, סביר להניח

שיצליחו לעלות על זה. מנותחי הגבלת קיצור קיבה צריכים לעשות מדי פעם בדיקות של המרירה, על מנת לשלול התפתחות אבנים שם.

רוייקו

New member
במוקדם או במאוחר, עוברים חלק גדול

ממנותחי קיצור/הגבלת קיבה הסרה של כיס המרה. מקובל מאוד לשלב את הוצאת כיס המרה כפעולה משנית לניתוח אחר בבטן. יהיה בסדר. בהצלחה.

באיה

New member
רויקו, תודה על המידה

כאשר אחזור מחו"ל, ישר אבקש בדיקות דם וכיס המרה - מרירה - כפי שהגדרת. שוב
באיה

star22.

New member
וואי, גל את רצינית? לא ידעתי את זה?

מה, עוד ניתוח? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

gal33

New member
די! להירגע. אין חוקים בזה. תקפידי

על מזונות דלי שומן. אם עד עכשיו לא גילו כלום, אין לך מה לחשוש לחינם. חוץ מזה, שאם כבר אז זה אחד הניתוחים היותר סימפטיים

למעלה