שלום לכולם

שלי פאר

New member
שלום לכולם

תסלחו לי ששוב אני מאחרת עם הפינה שלי פשוט איפה שהייתי לא הייתה גישה לאינטרנט אז אני שוב שמה אותה יום אחרי (עדיף מאוחר מאשר אף פעם חחח) סופשבוע נעים ושקט לכולם (לי עכשיו הייתה אזעקה בעיר, אפילו לא רמתי, זה כזה שיגרה) אוהבת אתכם, של"י פאר

שלי פאר

New member
הפינה של הסלב

אני חושבת שהשאלון הזה היה פה פעם עוד לפני שהפינה הכי הכי הוקמה אבל לא מצאתי שאלון אחר אז תענו על זה אוהבת אתכם ואל תדאגו- אתם תחושו סלב של"י ;) שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

שלי פאר

New member
אני לא הכי יפה- אני הכי של"י ;)

שעת התחלה: 10.33 שיר שמתנגן ברקע: זה רק הלב שכואב לך של אביב גפן ספר קצת על עצמך: ממממ נכון לעכשיו אני חסרת מצב רוח אז אין לי מה להגיד על עצמי שהוא טוב... מחשבה שעוברת בראש: למה עשיתי את השטות הזו? מה עשית היום? עכשיו קמתי עדיין לא עשיתי כלום מה תעשה מחר? לא יודעת חשק ל...: עזבו אתם לא תבינו מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בתפקיד של המנהלת שלי נשואה עם 2 ילדים מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל ואת המלאווח של הדס מה אתה הכי שונא לאכול? אין משהו שאני שונאת לאכול- יש דברים שאני לא יאכל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? או-הא, הרבה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הייתי קיצונית מידיי וזה הרס לי משהו חשוב מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? חח אין לי שינאה לצבעים מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עזבו אני מעדיפה לא לעשות את זה עיר/ים אהובות: טבריה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? יריב, אבל זרקתי אותו איפה חגגת יומולדת אחרון? בארוחת צהריים עם דודו טסה וארתור כץ, 2 זמרים מוכשרים מאד איך אתה הכי אוהב לבלות? לא יודעת אני לא בליינית גדולה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב22.00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? תכלס, חחח כן היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? חשבתי על זה שזה מעשה שפל! אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? כי עשיתי טעות לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה מהאינטרנט למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הדס ואחותי ואמא שלי ולחבק? אהרון ולנשק? אהרון ולספר לו משהו מהלב?אהרון יש לך חברה? חחח יש לי הרבה חברות ראית בחנוכה את הפסטיגל? ברור אני כל שנה קונה את הקלטת את מי היית לוקח לאי בודד? אהרון את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אהרון מה לא מובן? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? יריב אלדד מתוק שם מיוחד לבת? יריב מאכל אהוב: שניצל מה לא מובן? מאכל שנוא: :עצבן: דבר אחרון שאכלת: לא זוכרת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מממממממ אין! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הגופיה השחורה של פוקס אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? ארוכה הדרך למטה אהבת? אני עכשיו קוראת אותו מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת לא ראיתי סרט המון זמן אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? ביקשתי ממנה שתזרוק משהו לפח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אף אחד! כל אחד יודע קצת על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? קפה כמה הוא עלה? 5 דקל ממי הsms האחרון שקיבלת? מהדס מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לינא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אתמול מחקתי את כל ההודעות שלי ככה שזה לא רלוונטי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פטוצילי יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא! מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אף פעם מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? באוקטובר נראה לי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מגדל העמק למה הלכת לשם? לישון אצל הדס איך קוראים לאמא שלך? זמירה יש לך שם שני? מהו? היה לי אבל מחקתי אותו אתה קרוי על שם מישהו? מי? השם שהיה לי היה על שם דודה של אמא שלי אבל זה לא רלוונטי אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חחח מה? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 10 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף ובפנימיות? לא ידועת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? האדישות של הדס הדביליות של פרח איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') לא רואה סרטים יא אללה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה האישה הזו עושה פה? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אהרון כמה קומות יש לך בבית? חחח אחת הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? לא יודעת מה זה היה מתי זה היה? בכיתה ז מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כסף בעיקר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חח יש הרבה עזבו מה עושה לך טוב? כל מיניי דברים מה מעצבן אותך? אמא שלי אחותי הדס ופרח מה תמיד צריך להיות בכיס? תעודת זהות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יש לי כל מה שאני רוצה מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממממ הדיסקים שקניתי, וספר תהילים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? את אהרון המלצה לסרט: דיי נו תוכנית טלוויזיה? האלופה! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאוהבים אותי איך את/ה מתגבר על באסה? חח לא יודעת בטח שומעת עברי לידר איפה היית רוצה לבקר בעולם? בשום מקום האמת. לא מרתק אותי חו"ל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? האמת שאם תסתכלו עליי אתם תראו את הישראלי הממוצע איזה עונה בשנה אהובה עליך? אין משהו מיוחד איזה חג אהוב עליך? חנוכה? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחח אני עושה את זה בלי אהבה חיית מחמד: כמה אחים יש לך? 3 בנים ובת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. כל האהבות שלי היו ממבט ראשון מהי אהבה בשבילך? אהרון את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? חלשההההההההההההההההההההה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון בלי ללום, לשמוע מוזיקה לקרוא מקומות בילוי מועדפים: אין נו את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית וזובי אני יוותר למישהו אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נו יש הרבה האם את/ה מאמינ/ה בה´? ברור! החיים טובים לדעתך? סבירים לבוש: דוגמנית של טי אן טי ופוקס איפור: לא שמה מאכל אהוב: שתייה אהובה: מים להקה אהובה: חח גיים בויז סרט אהוב: גלידה: שוקו שוקו עיר בעולם: ארץ: ישראל שלי יפה וגם פורחת (כן בטח..) מה תעשה כשתסיים את השאלון? ישתה נס שיר ברקע: משהו ממני- הראל סקעת שעת סיום: 10.51

שלי,

עשי טובה תעני על שאר הפינות חוץ משלך, אפילו את בעצמך אמרת שרצוי לענות על כל הפינות ורצויבאותו היום שהפינה נפתחת.
תודה
.

חנע לוי

New member
ערב טוב, שלי

אכן, אני מרגישה כמו סלב, והכל בזכות השאלון שפרסמת פה! עכשיו כשאני מרגישה כמו סלב, זה אומר שאת יכולה לעסות לי את כפות הרגליים? תודה נשמה, ידעתי שתסכימי
כפרעליך

RTur

New member
עונה:

שעת התחלה: 11:31 שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: ארתור, בן 17.5 (קצת יותר) שר ומנגן מחשבה שעוברת בראש: כלום מה עשית היום? כרגע קמתי.. הספקתי רק לאכול מה תעשה מחר? לא יודע חשק ל...: כלום מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? דודו טסה, לירז צ'רכי, מיקה קרני, האלופה, בטי, איגי וקסמן, הקומונה של קרן אבראשי איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בטאוור רקורד'ס במקום הראשון של המצעד מכירות מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? דגים בעעעעע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודע מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? חחח אני לא אסיים מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? חברה חחח מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עצובה ושמחה כי סיימתי עיר/ים אהובות: באר שבע, תל אביב, אמירים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מתנה היא אהובה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, עשינו קריוקי חח איך אתה הכי אוהב לבלות? הופעות או סתם לשבת בפאב עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2-3 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כבר לא מתחיל יותר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? הבגרות החוזרת במתמטיקה כמה קיבלת בו? עוד לא פירסמו יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחח לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? במסיבת סיום מדוע? כי סיימנו לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא זוכר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? קריוקי של איזה שיר חח לא זוכר איזה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אולי כי אין דיסקים של קריוקי? אני כן קונה דיסקים
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אני מעדיף לא לפרסם חח ולחבק? כל מי שלא רציתי להרביץ לו חח ולנשק? לא יודע ולספר לו משהו מהלב? נו די לחפור יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא.. למה? את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד.. לא הייתי הולך לאי בודד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו חלאס אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן.. עם של"י,תמר,רינת ולוררם שם מיוחד לבן? ארתור
שם מיוחד לבת? קשת מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: דגים (לא שאלת את זה כבר?) דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איליה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את השרוול הזה מאילת חחח אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? "מבצר דיגיטלי"/דן בראון ואני באמצע של "מקלדת" אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? גארפילד 2 אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא? על מה דיברת איתו? על זה שהיא רוצה שאני אסדר ת'חדר.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא מה הדבר האחרון שקנית?הדיסק של דודו טסה וקרן פלס כמה הוא עלה? ביחד יצא 110 ממי הsms האחרון שקיבלת? קרן אבראשי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? קרן אבראשי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חדש מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום אני לא רעב יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? עושה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני 3 ימים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני המון זמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? לראות "ברנשים וחתיכות" איך קוראים לאמא שלך? ז'אנה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם סבא מצד האבא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? נו שאלת כרגע.. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם איזה מין שאלה זאת? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמו שאני עכשיו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני לא אסיים.. ובפנימיות? גם.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? וואי השאלון מתחיל לחפור איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודע למה? כובע כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חלאס! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיטל כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? לא זוכר מה זה היה בדיוק מתי זה היה? לפני איזה שנתיים-שלוש מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: זמר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודע מה עושה לך טוב? נו מספיק לחפור מה מעצבן אותך? אני לא אענה יותר.. מה תמיד צריך להיות בכיס? נו מספיק לחפור איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? די מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודע מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל מה היית לוקח לאי בודד? כלום.. לא הייתי הולך אליו המלצה לסרט: סוף העולם שמאלה תוכנית טלוויזיה? האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודע איך את/ה מתגבר על באסה? בהתגברות איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודע איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? לא יודע האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: גם חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי מהי אהבה בשבילך? אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אולי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודע מה את/ה אוהב/ת לעשות? טוב נמאס לי חח מקומות בילוי מועדפים: אוף נו מספיק את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי חח את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודע האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? אולי לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: הדורבנים סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה האלופה שיר ברקע: אין שעת סיום:11:47

מה מה מה../images/Emo35.gif

שעת התחלה: 13:01 שיר שמתנגן ברקע:
ספר קצת על עצמך: אני צליל. מחשבה שעוברת בראש: אוף. מה עשית היום? כלום. מה תעשה מחר? כלום. חשק ל...: לסיים את השאלון הזה
מה המידה שלך בנעליים? 39-40
. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנאערף, בתקווה שעל הבמה
. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט. מה אתה הכי שונא לאכול? יש הרבה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? מת'. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה
. עיר/ים אהובות: הרצליה, ת"א, ירושלים, נווה מונסון, סביון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף
. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייפה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
. מה היה המבחן האחרון? אתם חושבים שאני זוכרת?! כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור, כל הזמן
. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה. מדוע? עניינכם? לקחת סמים מתישהו? לא, מפתיע?
. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אבל אני קונה, זבל. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לך! ולחבק? הרבה. ולנשק? הרבה. ולספר לו משהו מהלב? הרבה. יש לך חברה? יש לי הרבה, אבל חבר אין. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אנאערף. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ^^^^^^^^^^^^^^^^^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, עם שלי
. שם מיוחד לבן? יש המון. שם מיוחד לבת? כנ"ל. מאכל אהוב: ^^^ מאכל שנוא: ^^^ דבר אחרון שאכלת: אתמול- עוגה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למיניהם. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? "העד האחרון", ואני מתחילה את "מישהו לרוץ איתו". אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? מת לצעוק החדש. אהבת? איכ, לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שלי
. על מה דיברת איתו? על המשפט שלה
. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא? על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא? מה הדבר האחרון שקנית? אנאערף. כמה הוא עלה? די לחפור. ממי הsms האחרון שקיבלת? "מטורפת זה מסוכן"
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? "לא אני נשארת, נבלה"
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "כן לילה טוב" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? כן, כרגע. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבועיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שבוע
. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה. למה הלכת לשם? לשופינג
איך קוראים לאמא שלך? עניינכם? יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? משהו כמו 15-18. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא השתנה עדיין
. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18, בא לי להתגייס, לסיים בי"ס, לנהוג
. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל <?!>
. ובפנימיות? את העקשנות שלי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לחץ, יותר מדי לחץ. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש, מתח, אימה ודרמה
. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כובע
. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? משעמם... מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רון, כי אמרת ראש
. כמה קומות יש לך בבית? 3. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: זמרת, אני מקווה, או שחקנית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מממ לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכלס, פצצות
, דוגרי. מה עושה לך טוב? דברים קטנים <טל שגב מלך
> מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים
. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אנאערף. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב, ירקות, ביצים, אוכל-שאמא-הכינה, להמשיך
? מה היית לוקח לאי בודד? לא עברנו את זה?! המלצה לסרט: "אישה יפה" ו"סתיו בניו-יורק". תוכנית טלוויזיה? מגרש ביתי והאנטומיה של גריי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני שרה יפה ושריגשתי מישהו, זה ריגש אותי
. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה טובה
. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הוואי, ברזיל. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש הרבה
. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב
איזה חג אהוב עליך? שבועות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור!!! חיית מחמד: כלבה מהממת
כמה אחים יש לך? 4. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא כ"כ, לא יודעת. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הממ אתכם
? נפגשת איתו/ איתה? נפגשתי עם כמה, כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? מממ לא יודעת להסביר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, ממש ממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ^^ מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, לרוץ
, לשחק כדורסל ועוד.. מקומות בילוי מועדפים: עם חברים איפשהו. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? המממ כן
. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית יותר מדי, לצערי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: די!!! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא
החיים טובים לדעתך? כן, יש עליות וירידות- אבל כן בסה"כ. לבוש: ג'ינס, גופייה, אולסטאר
. איפור: רק שחור בעיניים
. מאכל אהוב: סלט. שתייה אהובה: מים. להקה אהובה: יש הרבה. סרט אהוב: "אישה יפה" ו"סתיו בניו-יורק". גלידה: וניל עם עוגיות אוריאו. עיר בעולם: איסטנבול
. ארץ: ישראלה
. מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום. שיר ברקע:
שעת סיום: 13:21.

שלי פאר

New member
חחח גם צילילית

וגם ארתורררררררררררררררררר ענו שהם מדברים איתי (יש לי חברים חח)

למעלה