מה מה מה../images/Emo35.gif
שעת התחלה: 13:01 שיר שמתנגן ברקע:
ספר קצת על עצמך: אני צליל. מחשבה שעוברת בראש: אוף. מה עשית היום? כלום. מה תעשה מחר? כלום. חשק ל...: לסיים את השאלון הזה
מה המידה שלך בנעליים? 39-40
. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנאערף, בתקווה שעל הבמה
. מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט. מה אתה הכי שונא לאכול? יש הרבה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל. מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? מת'. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה
. עיר/ים אהובות: הרצליה, ת"א, ירושלים, נווה מונסון, סביון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף
. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם חברים. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני עייפה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:30. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
. מה היה המבחן האחרון? אתם חושבים שאני זוכרת?! כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור, כל הזמן
. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה. מדוע? עניינכם? לקחת סמים מתישהו? לא, מפתיע?
. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אבל אני קונה, זבל. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לך! ולחבק? הרבה. ולנשק? הרבה. ולספר לו משהו מהלב? הרבה. יש לך חברה? יש לי הרבה, אבל חבר אין. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אנאערף. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ^^^^^^^^^^^^^^^^^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, עם שלי
. שם מיוחד לבן? יש המון. שם מיוחד לבת? כנ"ל. מאכל אהוב: ^^^ מאכל שנוא: ^^^ דבר אחרון שאכלת: אתמול- עוגה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למיניהם. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? "העד האחרון", ואני מתחילה את "מישהו לרוץ איתו". אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? מת לצעוק החדש. אהבת? איכ, לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שלי
. על מה דיברת איתו? על המשפט שלה
. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא? על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא? מה הדבר האחרון שקנית? אנאערף. כמה הוא עלה? די לחפור. ממי הsms האחרון שקיבלת? "מטורפת זה מסוכן"
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? "לא אני נשארת, נבלה"
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "כן לילה טוב" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? כן, כרגע. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבועיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שבוע
. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עפולה. למה הלכת לשם? לשופינג
איך קוראים לאמא שלך? עניינכם? יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? משהו כמו 15-18. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא השתנה עדיין
. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18, בא לי להתגייס, לסיים בי"ס, לנהוג
. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל <?!>
. ובפנימיות? את העקשנות שלי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לחץ, יותר מדי לחץ. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש, מתח, אימה ודרמה
. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? כובע
. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? משעמם... מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רון, כי אמרת ראש
. כמה קומות יש לך בבית? 3. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: זמרת, אני מקווה, או שחקנית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מממ לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכלס, פצצות
, דוגרי. מה עושה לך טוב? דברים קטנים <טל שגב מלך
> מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים
. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אנאערף. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב, ירקות, ביצים, אוכל-שאמא-הכינה, להמשיך
? מה היית לוקח לאי בודד? לא עברנו את זה?! המלצה לסרט: "אישה יפה" ו"סתיו בניו-יורק". תוכנית טלוויזיה? מגרש ביתי והאנטומיה של גריי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני שרה יפה ושריגשתי מישהו, זה ריגש אותי
. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה טובה
. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הוואי, ברזיל. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש הרבה
. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב
איזה חג אהוב עליך? שבועות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור!!! חיית מחמד: כלבה מהממת
כמה אחים יש לך? 4. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא כ"כ, לא יודעת. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הממ אתכם
? נפגשת איתו/ איתה? נפגשתי עם כמה, כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? מממ לא יודעת להסביר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, ממש ממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ^^ מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, לרוץ
, לשחק כדורסל ועוד.. מקומות בילוי מועדפים: עם חברים איפשהו. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? המממ כן
. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית יותר מדי, לצערי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: די!!! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא
החיים טובים לדעתך? כן, יש עליות וירידות- אבל כן בסה"כ. לבוש: ג'ינס, גופייה, אולסטאר
. איפור: רק שחור בעיניים
. מאכל אהוב: סלט. שתייה אהובה: מים. להקה אהובה: יש הרבה. סרט אהוב: "אישה יפה" ו"סתיו בניו-יורק". גלידה: וניל עם עוגיות אוריאו. עיר בעולם: איסטנבול
. ארץ: ישראלה
. מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום. שיר ברקע:
שעת סיום: 13:21.