שלום לכולם!

כוכבה 27

New member
שלום לכולם!

מה קורה,כמה זמן לא נכנסתי לפורום!! המחשב התקלקל,אבל כיף לחזור

היי כוכבה!!טוב שחזרת!כנסו כולם!

עכשיו חזרתי מהגרנד קניון. לפני איזה שבועיים וחצי זכיתי דרך "נענע" בכרטיס זוגי לסרט "אביבה אהובתי"-סרט מרגש ומצחיק, אסי לוי משחקת שם ממש מצוין ומגיע לה לזכות בפרס על זה, רותם אבוהב
פשוט, מדהימה אותי כל פעם מחדש, שחקנית מעולה. היום שם עוד מלא שחקנים, כולם ממש טובים. ממליצה לראות את הסרט
עדי

אצלי הוא התחיל חרא!!

ביומיים האלה נפגשתי עפ הגננות לשירות לאומי והכי מבאס שהיום בצהריים באופן בלתי ידוע נעלם התיק שלי מהאוטו של הגיס שלי עם הארנק והיה בו את הת"ז ואת הויזה שלי!! ומחר אני צריכה ללכת למשטרה להוציא איזה דו"ח או משהו כזה אלוהיים יודע!! ולהוציא ת"ז... סורי שאני מוציאה ת'עצבים שלי פהה שיהיה שבוע טוב

sarit lang

New member
כוכבה התגעגענו אלייך../images/Emo24.gif

ואודליה....הכל בקטנה !!! בסוף כל חרה יש טוב (נסיון אישי) אגב חזרתי עכשיו מהמחזמר מפיקים...והיה מדהים,מצחיק, בקיצור מושלם!!!! אני לא מאלה שהולכות לתאטרון אבל "המפיקים" זה אחד הסיבות כן ללכת!!!

איזה באסה...

אבל אני לא הולכת לבאס אותך בהודעה הזאת... יהיה בסדר...רק תסדרי כמה שיותר מהר את העיניין עם המשטרה..שלא יחגגו לך על הכרטיס אשראי...

1מאיוש

New member
כוכבה יופי שחזרת!

הכל טוב =] שבוע אחרון- נצלו כל מי שעדיין בלימודים :)

orianush

New member
טוב שחזרת ../images/Emo13.gif

אני שמחה שאתם מנצלים את החופש והולכים לסרטים והצגות לא כמוני חח החופש הכי גרוע שהיה לי... אתמול הייתי בבריתה של דודה שלי בקיסריה.. היה נחמד רק שזה היה בחוץ והלחות שם הרגה אותי ונראה לי התקררתי.. כל רגע נכנסתי למזגן, יצאתי לחום..

ניר86

New member
אהלן כוכבה ..

באמת לא היית פה כמה זמן ...בכל מקרה תמיד טוב לקרוא הודעות שלך ולפחות אין חדשות רעות בלי עין הרע ...ויש שקט זה הכי טוב ...שיהיה המשך שבוע טוב לכולם

למעלה