שלום לכולם

• פותח הנושא bioc1
  • פורסם בתאריך

bioc1

New member
שלום לכולם

הממ...אני יוצאת עם בחור חודשיים כבר...אני חושדת שהוא א-מיני. סקס פשוט לא מעניין אותו. הוא טוען שהוא עייף. הוא באמת כל הזמן עייף וכשאנחנו מגיעים למיטה הוא ישר נרדם. פרט לעניין הזה הקשר שלנו ממש טוב. יש נושאי עניין משופתים, הסכמה בנושאים בסיסיים, כבוד, הערכה, הדדיות, משיכה ואינטימיות רק שאין סקס... דיברתי איתו על זה והוא לא חושב שיש בעיה. הוא לא מרגיש צורך במין אבל אני נעלבת ומפרשת את אי הרצון הזה כאי משיכה אלי...הוא טוען שהוא אוהב את הגוף שלי ונמשך אלי...אנחנו מתחבקים המון, מלטפים אחד את השניה, מנשקים אבל לא מגיעים לשלב של מין... הוא טוען שהוא יכול להשתנות, שהוא רוצה להשתנות אך זה לא קורה...האם באמת א- מיניים יכולים לפתח תשוקה ויצר מיני?...כואב לו אני מרגישה כך ושהוא לא יכול לספק אותי...הוא אומר שאני יכולה לעשות בו מה שאני רוצה ושאני צריכה ליזום...אני לא רוצה לכפות את עצמי עליו... הבחור בן 28...אני פסימיסטית מטבעי לא חושבת שהוא יכול להשתנות...

p019

New member
שלום

אדם א-מיני לא מסוגל להפוך למיני יותר מאשר הטרוסקסואל מסוגל להפוך להומוסקסואל (או להפך). אם כי לא בתוח שהחבר שלך הוא א-מיני. כך שבמקרה שלא יכול להיות שכן. אם זה מפריע לו, כדי שיפנה לסקסולוג. עדיף סקסולוג שכבר ניתקל באנשים א-מינים בעבר, כך שהוא יוכל לעזור לו להגיע למסקנה האם הוא א-מיני או שזה משהו אחר שאפשר לשנות אם רוצים.

למה לי לא יוצא להכיר אנשים כאלה?

איפה אתן מוצאות אותם שאני אדע איפה לחפש...יש איזשהו מצבור של בחורים אמינים שאני לא יודעת עליו...?

bioc1

New member
לא הבנתי מה הקשר לאמינות

בכל אופן לשאלתך פגשתי אותו במועדון...

bioc1

New member
סיימנו את הקשר

אולי אני אכיר בינכם?...סתם האמת היא שלדעתי הוא פשוט הומו בארון וחי בהכחשה...

bioc1

New member
אני בטוחה

בגלל שאני יודעת שהוא מאונן כשהוא לא היה איתי...כלומר...כן יש לו צורך להגיע לפורקן...

korpiklaani

New member
???

וזה קשור כי? יש א-מינים שכן מאוננים... חוץ מזה יפה, רק חודשיים עם הבן אדם וכבר יודעת פרטים כאלה אישיים...

bioc1

New member
רק חודשיים?

חודשיים זה המון זמן ואני בנאדם מאוד גלוי ולא היינו מדברים על זה אלמלא הוא היה מודה בפניי שיש לו לבטים ובלבול לגבי הזהות המינית שלו ושהוא נמשך בצורה מסויימת לגברים...

למעלה