שלום לכולם... :)

blonda1313

New member
שלום לכולם... :)

היות ואני לא מבינה ביוגה כלל, החלטתי לפנות למומחים... הפורום מושקע מאוד בתגובות של אנשים שרואים שמבינים עניין.... לפני כשנה נרשמתי לחדר הכושר הקרוב לביתי כדי להפעיל את הגוף, למצק ולהנות. כמו שבטח קורה למרבית האנשים שלא השקיעו בספורט בחייהם היומיומיים, גם אני לאט לאט הפסקתי להגיע לאימונים וכך מצאתי את עצמי די מתוסכלת - החדר כושר לא נתן לי את מה שחיפשתי ולכן אני פונה ליוגה, עקב המלצת חברתי הטובה. במציאות השגרתית של היומיום אני מוצאת את עצמי בלחצים. עבודה, לימודים, שכר דירה ומה לא. בנוסף, כמובן - הייתי רוצה להתחבר קצת יותר, לעצמי ולגופי, אולי למצק קצת את השרירים ולראות אולי היוגה זה זה מה שישחרר את המועקות.... האם יוגה יכולה לספק לי את הצרכים הללו? האם זה מתאים לכל אחד, בכל שלב בחייו? הייתי רוצה לקבל המלצות על מורים ליוגה, שיעורים או מפגשים... באזור רמת גן בלבד. תודה רבה ושבוע טוב!!!

יוגי בר

New member
תתחילי לקרוא את מאמרי הפורום

היי בלונדה אז ככה: העצה הראשונה הטובה שאני יכול להעניק לך היא לקרוא את המאמר "סוד התרגול היוגי" מתוך מאמרי הפורום. (ההפנייה למטה) תתחילי בזה ובמקביל נשתדל למצוא לך מורה באזור ר"ג. איך זה? בברכה ואהבה יוגי בר

r a f a g a v

New member
א) חדר כושר ובריאות לא ממש הולכים

יחד... ב) יוגה ובריאות - מאוד, אם כי להגיע דרך היוגה למיצוק שרירים - יקח זמן... דרך העיסוק ביוגה, שלא נגמר באולפן אלא הוא יומיומי , תכנסי יותר ויותר לעצמך, תחווי שלווה, תחווי אושר רב... (כתבתי בתחילה, בטעות, "עושר" - גם זה יגיע, כשתביני, שכדי להיות מאושרת אינך זקוקה לממון רב!! ו - "איזהו העשיר? השמח בחלקו...")
* ראוי לציון, שהתרגילים, שרבים חושבים שהם ורק הם היוגה - הנם רק חלק קטנטן מהכלל אך הם מספקים גמישות רבה, דבר שאין שני בחשיבותו להרמוניה לגופנו!!

למעלה