שלום לכולם...

שלום לכולם...

אני ילד בן 18, אמא שלי עבדה כמנהלת מחלקה 11 שנה במפעל לייבוא מוצרי קוסמטיקה, היום, לאחר ה11 שנים האלו היא פוטרה מעבודתה. השנה האחרונה שלה במפעל היה מלא מאבקים, היא הרגישה שמסמנים עלייה איקס להעפה ועושים הכל על מנת להתיש אותה. היא במצב לא טוב, במצב גרוע, היא שבורה ולקחה היום 5 כדורי הרגעה, אני נורא פוחד, פתאום כל הביטחון של הבית זז הצידה מתחת לרגליים של כולנו. היא כל כך הביאה מעצמה למפעל הזה, כל כך תרמה, היום לילות בתור ילד קטן שהייתי נוזף בה שהיא מעדיפה את מקום העבודה שלה על פנינו. אני כל הזמן אומר לה ולא ברמת הקלישאה שיהיה טוב, שאומנם אין לה תעודות והיא צמחה למקום בחיר בחברה בתוך החברה בגלל חריצותה , אבל בכל זאת היא תמצא עבודה טובה יותר. היא לא צעירה כבר, היא בת 45 . היא חושבת שזה סוף העולם. אני מנסה להיות חזק, אבל אני נשבר מבפנים לראות אותה ככה. אנא ממכם, אלו עם הניסיון שחוו דבר דומה, מה עליי לעשות ואיך עליי להיתנהג בשביל לעזור לה ובשביל להאמין שבאמת יש אור... תודה רבה לכם

עושה רושם שאתה מתנהג נכון.

אין ספק שאמא במשבר. אבל לפי דבריך היא אשת חיל. אחרי שתתאושש מה"מכה" תחזור לפעילות ובודאח תמצא עודה אחרת. תמשיך לתמוך ולהפגין את אהבתך אליה. זה יעזור. כל טוב ובהצלחה.

קודם כל

עושה הרושם שאתה כבר עוזר לה בזה שאתה מבין אותה. חשוב לעודד אותה, לחזק אותה שתמצא עבודה. גם אם זה לא קל, זה אפשרי. אמא שלך לוחמת, ולוחמות מצליחות

למעלה