שלום לכולם

mehashefa

New member
שלום לכולם

חדשה בפורום.. קוראים לי רותם, בדיוק עכשיו סיימתי שנת-שירות, ואני מתגייסת עוד מספר חודשים. בשנת-שירות עבדתי בבית עם אנשים עם צרכים מיוחדים בהרדוף. מה שאני באה לכתוב עליו זה לא על העבודה בשנת-השירות, אלא על ליבוד. פשוט גרתי בהרדוף שנה ושמה הגעתי לאומנות הליבוד. בהתחלה נתקלתי בפיות והתחלתי לעשות פיות. בהמשך עשיתי עוד מספר דברים (עשו לנו לש"שינים סדנא של מספר מפגשים). אני מאוד נהנתי! רציתי גם ללמוד קצת מהפורום, וגם לשאול כמה שאלות: דבר ראשון, אני עובדת עם מחט ליבוד, ורציתי אם מישהי תוכל לפרט לי קצת על השיטה בעזרת המים והסבון. לא יצא לי לעבוד איתה ואני אשמח לדעת. (ראיתי בפורום תמונות של תיקים וכזה...) דבר שני, את הצמר שלי עד עכשיו קניתי בעומר בטבעון. רציתי לשאול איפה עוד אפשר לקנות צמר, ואם קיימים מחירים זולים יותר? בהמשך כשיהיה לי כוח אני אצלם ואסרוק את עבודותיי. עשיתי ילד, צנון, פרח, מובייל ממש מגניב של כוכבים ושל ירח שעליו יש דמות שיושבת ודגה כוכב, ועוד דברים :) יום נעים!!

Sימה

New member
תיתקשרי טלפונית לפי הקישור הרצ"ב

ישלחו אליך צמר בדואר חוזר http://soulwool.com/ ויש גם את הבית של ביתיק בנס ציונה

mehashefa

New member
מהאתר, מישהו קנה?

כי אף פעם לא הזמנתי ככה... זה אמין? ואיך המחירים בנס ציונה? תודה רבה!

Sימה

New member
כן, MD52 והיא מאוד היתפעלה

את יכולה לקרוא בשירשור שפתחה Sימה

אור224

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נשמח מאוד לראות מעבודותייך. לגבי שאלותייך- בקשר לחנויות ,קיבלת תשבוה מפורטת מסימה. לגבי שאר הדברים-תוכלי למצא תשובות בטאגליינס- תמצאי אותו בסרגל הכחול למעלה. ושוב- ברוכה הבאה.

למעלה