שלום לכולם!

Airbag

New member
שלום לכולם!

רציתי לקבל המלצות על ג´אז ובלוז, בתור אחת שאוהבת יותר רוק. הרבה להקות רוק (כמו לד זפלין האהובה עליי) הושפעו מהז´אנרים האלה אז אני אהיה מאוד שמחה אם תוכלו לעזור לי והמליץ לי על שירים להוריד. תודה מראש, רוני.

OBZ

New member
קשה להמליץ

יש המווון אבל סתם שליפה: CANNONBALL ADDERLEY - AUTUMN LEAVES MILES DAVIS - SOMEDAY MY PRINCE WILL COME CHICK COREA - SPAIN DAVE BRUBECK - STRANGE MEADOW LARK ART BLAKEY AND THE JAZZ MESSENGERS - ARE YOU REAL PAT METHENY - SOUL COWBOY - עדיף גרסה מהופעה חיה OSCAR PETERSON FOUR - ON DANISH SHORE לדעתי כל קטע ענק מה שנתתי נוטה דיי חזק לכיוון הג´אז - אשמח אם אחרים ימליצו על דברים יותר בלוזיים......

Yaronimus

New member
אוי גואעלד מיילדלעא, שכחתי: ../images/Emo5.gif

אוי שכחתי- dave brubeck quatret - take five אבישי כהן chicko corea

Yaronimus

New member
../images/Emo121.gif

יפתי, הנה רשימתי, היא קצרה בגלל שאני עצלן, ואם תרצי לדעת עוד, תצטרכי לדבר אלי בארבע עיניים (wink, wink): בלוז:ביבי קינג אלברט קינג love sculpture באלבום : blues helping ג´ון לי הוקר אריק קלפטון (וזה בשביל התחלה) אגב עם ג´ון לי הוקר חפשי את האלבום the healer שכולל שיר עם סנטנה (אם את אוהבת) אסיד ג´ז: בתור התחלה חפשי את (סאן ז´רמיין) saint germain וגם jazzanovaa יכול להיות נחמד. זה פאנקי! ג´ז: ג´ון קולטריין מיילס דייויס אגב הייה אלבום של ג´ון לי הוקר ומיילס דייויס, שנקרא - "harry´s philosophy" - שסן ז´רמיין עשו לו קאבר מדהים בדיסק שלהם. ו... את יודעת... להפגש.... אני ואת..... לונג שוט אקסטרים לונג שוט, הרקע - תחנת גבול אוזבקיסטנית נידחת... אני ואת עומדים בתור לבוטקה של השירותים... העניינים מתחממים.... דונט קול מי, ווי וויל קול אס..... אני לא חושב כמו שאני מסטול שאת....

WinterSunrise

New member
צודק צריך הרבה יותר בלוז בפורום הזה

צריך להכניס קצת בלוז לפורום הג´אזיסטי הזה ! א. תגדירי איזה סוג של בלוז את אוהבת ... ממה שאני יכול לנחש את או אוהבת אלקטריק שיקאגו בלוז או קאנטרי-בלוז בסגנון של ג´ימי פ´ייג צ´מעי זה לא הולך ברגל את צריכה מקל הליכה ! סתם סתם נסחפתי ... אוקי ..אז ככה את צריכה יותר לפרט בכדי שיהיה לי את האמצעים המלאים לטפל בנושא שלך .

למעלה