שלום לכולם

הקוסס

New member
שלום לכולם

חיפשתי בלוחות של הפורום ולא מצאתי את מה שאני מחפש- חולדות דחוף.... אני מבת ים ..חיפשתי בכל איזור בת ים, ראשון, חולון ולא מצאתי חנות שמחזיקה חולדות. החנות שממנה הייתי קונה עד היום אוכל לנחש כבר לא מחזיקה בחולדות... אם מישהו מכיר חנות בתל אביב או איזשהו מגדל באיזור הזה שיפנה אלי בבקשה במסרים תודה רבה על העזרה...

הקוסס

New member
הנחש לא בגודל כזה שהוא יכול

לאכול שרקנים וארנבות בואה מטר 65 +- אני מאכיל אותו בחולדות צעירות + בפעם האחרונה הבאתי לו חולדה בוגרת שהיא הייתה דיי גדולה הכנסתי אותה לטרריום הוא ניסה לחנוק אותה מס' פעמיים אבל הוא לא הצליח, הנחש התחיל לנשוף ללא הפסקה היא הייתה בתוך הטרריום 20 דק' בערך אם לא יותר.. לבסוף הוצאתי את החולדה והבאתי לו טרף קטן יותר ככה שהוא עדיין לא מוכן לטרף גדול כמו שציינת... ואם כבר סיפרתי את הסיפור אז יש לי שאלה- מה זה הנשיפות האלה? הוא התחיל לנשוף ולנשוף במשך 4 דקות בערך מה זה? אזהרה לטרף?

Sprite2k

New member
הבואה שלך מטר שישים וחמש...

והוא לא מצליח לאכול חולדה בוגרת? הבואה שלי מטר וחצי והוא אוכל חולדות בוגרות לגמרי... נראה לי שלא מדדת את הנחש שלך כמו שצריך....

הקוסס

New member
אז אתה גבר גבר...

איך שהכנסתי את החולדה היא התחילה לתקוף את הנחש בנשיכות ניסיתי להגן עליו כמה שאפשר נתתי לו כמה צא'נסים לנסות להרוג אותה ולא הלך.. מאז לא ניסיתי לתת לו יותר.. דבר נוסף הוא שאולי זה היה חולדה זכר שזה הרבה יותר משמעותי מחולדה נקבה

בiטן

New member
שמע..

אם הבואה שלך 165 אז כמו שגיא אמר לא תהיה לו בעיה לבלוע חולדה בוגרת גם אם זה זכר וחולדות לא מאכילים חי תהרוג אותה קודם ואתה תראה שהבואה אוכל אותה בלי שום בעיה והצעה שלי מעכשיו תאכיל בטרף מת טרף חי מסוכן מידי ..

Itamar Levy12

New member
לדעתי

כמה דברים שחשוב לדעתי להבין: 1)שניכם אל ציינתם את המין של החולדה, זכרים יכולים ליהיות גדולים פי שתיים מהנקבה. 2)Sprite2k האם הנחש שלך גם הרג את החולדה? לדעתי הבעיה אצלו הייתה חוסר היכולת של הנחש להרוג חולדה בוגרת(את האמת לא קל לעשות את זה, חיות מאוד חזקה). לדעתי הבואה של המשרשר יכולה לאכול(כלומר-לבלוע) חודלה בוגרת, אם היא בעובי שבואה 165 ס"מ אמורה ליהיות, אבל להרוג זה נושא אחר לגמרי. איתמר לוע.

הקוסס

New member
בדיוק

אני חושב שאתה מאוד צודק גם לי אין ספק שהבואה שלי יכול לאכול חולדה בוגרת (אם היה לי ספק לא הייתי קונה אותה מלחתחילה) להרוג כמו שאמרתי זה סיפור אחר... ולגבי האכלה בטרף מת...איך אני יכול להרוג את החולדה בצורה נורמלית לתת לחולדה מכה בראש להקפיא וכו לא בשבילי..יש עוד אפשרויות?

Sprite2k

New member
הרג ועוד איך...

היא הייתה מהוממת קלות, רק כדי שהיא לא תזוז כדי שהנחש יוכל לתפוס את הראש בדיוק. בדר"כ אני הורג. וכן אני מגדל חולדות אז אני יודע את ההבדל בין זכר לנקבה...

bendj123

New member
אחי הבואה שלך ענקית

שלי בגודל של מטר ועשרה אוכלת כבר ארנבונים יש לי סרטון שמוכיח גם

oralkali

New member
מותר אוגרים???

ראיתי באיזה מקום שלא טוב להאכיל באוגרים!! זה נכון או לא??

altid

New member
אנשים די ירדתם מהשאלהחחח

אחי אם אתה צריך חולדות ואתה לא מוצא בבת ים פשוט מאוד אתה גר יחסית קרוב לבית החיות תמיד יש להם חולדות וזה כמעט אותו זמן נסיעה כמו ליסוע לחנות בת"א, אם בככל זאת אתה מעדיף ת"א תנסה בסניפים של ג'ונגל יש איזה שניים בת"א ובדרך כלל הם מחזיקים אוכל לנחשים(קפוא או חיי) תחפש בWWW.D.CO.IL אתה תמצא את הטלפונים שלהם תקשר ותשאל ובקשר לזה שהבואה שלך לא מצליח להרוג את החולדה נראה לי קצת לא הגיוני הייתה לי פעם מתכדרת בגודל של איזה 1.20 שהייתה אוכלת והורגת בלי בעיה חולדות בוגרות אז כדאי שתבדוק בקשר לזה אולי הבואה שלך קטן מעט או לא מפותח מספיק לגודלו

galit 03

New member
מקסימום

אל תיקנה חולדות להאכלה,תקנה רגילות,בג'ונגל של אלי בטוח תמצא.תבדוק אם אתה רוצה בחנות חיות שצמודה לדיזינגוף סנטר בת"א אם יותר נוח לך,הם מוכרים זוחלים סביר להניח שהם גם ימכרו מזון. אני לא מסכימה עם זה שצריך להרוג את החולדה או להמם אותה לפני שמכניסים לנחש, הבואה שלנו הוא הוא 170 ס"מ(והוא מדהים וכי יפה שראיתי אי פעם!!!!!!!),לוקח לו בדיוק 2 שניות מהרגע שהכנסנו את החולדה פנימה(בוגרת) עד החניקה... גם ככה כואב לשמוע את הצווחה האחרונה, אז גם להרוג לפני?

למעלה