שלום לכולם שלום אני חדש פה
S slashon1 New member 15/9/06 #2 בקשר לפרטים ככה בן 18 עוד מעט מתגייס שומע בעיקר גאנז , דרים תיאטר, אירון מאידן, אוזי, דיפ פארפל, דת' ועוד הרבה מקווה להנות פה
בקשר לפרטים ככה בן 18 עוד מעט מתגייס שומע בעיקר גאנז , דרים תיאטר, אירון מאידן, אוזי, דיפ פארפל, דת' ועוד הרבה מקווה להנות פה
א אור גולן New member 16/9/06 #11 אחלה בחירות מוסיקה ../images/Emo8.gif השתלבות נעימה אני אור מבאר שבע. מאוניין להכנס לפינה שלי "הכר את חברי הפורום" תהנה
אחלה בחירות מוסיקה ../images/Emo8.gif השתלבות נעימה אני אור מבאר שבע. מאוניין להכנס לפינה שלי "הכר את חברי הפורום" תהנה
S slashon1 New member 16/9/06 #5 ג'ימי פייג'/ ריצ'י בלאקמור אני יודע שזה פורום גאנז אבל שאלה מעניינת את מי אתם מעדיפים משני הענקים האלה????????? אני אישית חושב שבלאקמור יותר טוב ואוהב את הסגנון שלו יותר תכתבו תביעו ותנו רעיונות
ג'ימי פייג'/ ריצ'י בלאקמור אני יודע שזה פורום גאנז אבל שאלה מעניינת את מי אתם מעדיפים משני הענקים האלה????????? אני אישית חושב שבלאקמור יותר טוב ואוהב את הסגנון שלו יותר תכתבו תביעו ותנו רעיונות
J just טלוש New member 16/9/06 #6 וולקאם! גמאני הייתי חדשה בערך לפני כמה זמן אני מנסה להשתלב אני טל בת 14 מחולון. ברוך הבא
ש ש ח ר ו נ ת New member 16/9/06 #14 ברוך הבא. להבא, תקפיד על חוקי השרשור שרשרתי עכשיו בערך 5 הודעות שלך להודעות שונות..... תודה
א אור גולן New member 16/9/06 #16 ברוך הבא ../images/Emo24.gif ספר על עצמך אני אור בת 14 מב"ש. השתלבות נעימה
S slashon1 New member 17/9/06 #18 ../images/Emo66.gif תודה לכולם על הקבלת פנים ואשמח מאד מאד אם תענו על השאלה בקשר להעדפה בין ג'ימי פייג' וריצ'י בלאקמור ושיהיה גם בין לד זפלין לדיפ פארפל
../images/Emo66.gif תודה לכולם על הקבלת פנים ואשמח מאד מאד אם תענו על השאלה בקשר להעדפה בין ג'ימי פייג' וריצ'י בלאקמור ושיהיה גם בין לד זפלין לדיפ פארפל