שלום לכולם!

ReuT C

New member
שלום לכולם!

היי קוראםי לי רעות, אני בת 16 (עוד חודש -אבל למה להיות קטנוניים?). אני נחשפתי לקרן באיזה כתבה בידיעות אחרונות לפני שנה בערך, ש"לשם" ו"נובמבר" כיכבו ואמרו לזכור תא השם קרן פלס. אז זכרתי- אני מצייתת. את שמיעת האלבום וההתאהבות בו מויתר לציין זה קורה לכולם בסוף. אז מעצבן אותי. מעצבן אותי שינט תנצח באנשי השנה (ואני לא אומרת ממקור ודאי אבל רוב הנאשים אוהבים את נינט ולדעתי כנראה היא תנצח, ואני לא חסרת תקווה אני סתם לא נאיבית) אני אוהבת ומעריכה גם את הראל סקעת. הוא אומן ויש לו נפש כזאת שאי אפשר שלא לאהוב. והם המועמדים לזכייה. ונינט שלא עשתה כלום שהיא כלום חות מבובה של מפיקים, ושלל סטייליסטים (שלא עושים עבודה טובה) שנאמר לה מה לאמר, איך להתנהג ואיך להיות המאמי שכולם אוהבםי לאהוב. אולי נינט היא כוכבת, אולי היא שרה נחמד, אבל אשת השנה במוזיקה? מישהו יכול לאמר שהשיר :שאתה כאן" ראוי לתת לנינה את הכתר? או שמא התנשקויות והתגופפויות השיר שלנו עם חצי עולם. אשת השנה בבדירו זה כן שהרי היא סיפקה לנו שלל רכילויות עסיסיות. מה אני רוצה להגיד בעצם? שכשניה תעלה על הבמה (ואני מקווה לנס ושאו קרן או הראל יעלו) ויכריזו שכשהיא אשת השנה במוזיקה ולכולנו יצבוט בלב, שלא נתבלבל. כי רוב המצביעים הם עדר מעריצים שהלכו שולל אחרי הלידה הזאת מקריית גת ואיבדו חשיבה הגיונית משל עצמם. אין לי כלום נגד הנינה, אבל מוזיקה? הרי היא אמרה שהיא פה בשביל לשיר ורוב הזמן היא פשוט לא עושה את זה, ולשיר בשיר שלנו זה לא נחשב. השתתפות בשיר שלנו זה אחלה ,אבל על חשבון המזויקה. אז רציתי להגיד לכם, לבלוע רוק שהזוכה יוכרז ולזכור מי היא אשת השנה במוזיקה האמיתית שבא לנו לחבק אני מתה על קרן והיא מדהימה ואני כבר מחכה לשלל דברים שהיא תעשה, ולראות אותה משתתפת באיזה סידרה בפריים טיים שכלום ידעו מי המלכה האמיתית. ושתתרום כמה שיריחם להראלוש. אז שנה טובה , שנה של מוזיקה (ואינשאללה יצא השנה עוד אלבום) ושוב כמו תקליט שרוט: מי עתה לנו את השנה במוזיקה? והיא, היא ורק היא אשת השנה במוזיקה האמיתית (למרות שגם להראל מגיע) ואם אחד מהענקםי האלה יזכה אני אוכל לישון בשקט!

Rachel47

New member
מממממ היי..../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

אמממ לא ממש הבנתי למה את מחזקת את ידינו ומעודדת אותנו על ההפסד אם לא היה עוד הטקס כל מחאותיך בקשר לזכיה של נינט (צודקות או לא זה לא משנה..וזה באמת עניין אינדיבידואלי..דעות של אנשים וכאלה
) קצת לא קשורים לכלום ברגע שהזכייה שלה ממש לא בטוחה אני לא נכנסת לאם מגיע לה או לא פשוט לא הבנתי למה את אומרת לנו סוג של "לא נורא אנחנו יודעים מי הכוכבת האמיתית" ברגע שיש עוד 3 ימים לטקס..ושומדבר לא בטוח ובקשה אחת לכולם..אין לי בעיה עם דיונים על אנשי השנה והכל אבל שלא יתפתח פה שוב דיון על "כמה מגיע לנינט לזכות" זה לא עוזר לאפחד וזה לא המקום ואם היא תזכה או לא..את זה נראה ביום רביעי
(והמוווווווון בהצלחה לקרנולה שלנו
)

עדי C

New member
../images/Emo6.gif קרנולה... הזכרת לי

"לא, המחזור שלנו זה אחרת קרנולה, אני מרגישה את זה" כפרעל מירי... איך מתאים לה להגיד משפט כזה

Rachel47

New member
לגמריייי../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

כזה "משפט מירי" וזה חמוד שהיא קוראת לה ככה
(שוקלת לאמץ
אבל לא נעים לי לגנוב ממירי מסיקה שמות חיבה
) מעניין איך קרן קוראת לה

עדי C

New member
מירולה../images/Emo6.gif

בטח היא קוראת לה מהממת
או שזה רק שלנו

LEEkm

New member
ברוכה הבאה :)

ולמה לחשוב שנינט תנצח? המון אנשים אוהבים ומעריכים את קרן. -כמעט החלתי עכשיו, שוב, לכתוב את מה שאני חושבת על נינט ועל המעריצים שלה, אבל אני אחסוך את הכעס- אני חושבת שיש לה סיכוי ענק. וגם אם לא, היא עדיין הכי מדהימה בעולם.

קודם כל ברוכה הבאה. והערה קטנה

זה לא לעניין לרדת על אנשים. גם לדעתי קרן צריכה לזכות, ולא נינט, אבל קודם כל את עוד לא יודעת כלום. אולי בסוף לא נינט תזכה... לכי תדעי. חוץ מזה שסקעת הוא בדיוק כמו נינט רק בוחר שירים ומפיק לדיסק הרבה יותר טוב מנינט זה הכל. ושר בצורה אחרת לגמרי אבל זה כבר סיפור אחר. וגם אם להראל הייתה הזדמנות כזו להחשף בתור שחקן בטלוויזיה אני בטוחה שהוא היה עושה את זה. בסך הכל תראי, נינט כבר 4 שנים אחרי כוכב נולד(?) ועדיין כולם יודעים מי היא. כנראה שהייתה לה בחירה חכמה אחרי הכל (למרות שגם אני מתנגדת לזה, אבל עד שאת לא שם את לא יודעת מה זה). בכל אופן אל תשפטי אנשים סתם, נכון שנינט לא זמרת השנה ובטח לא אשת השנה, אבל עובדה שהיא הצליחה ליצור סביבה גל מעריצים ענק שמפרגן ודוחף אותה לפסגה (אחרי ראש השנה נדע כמה זה נכון) חוץ מזה אולי באנשי השנה היא לא תזכה (ואני לא אומרת שזה ודאי אבל יש סיכוי כזה) אבל יש הרבה מצעדים אחרים חשובים ואת כמובן יודעת שכל קול נחשב, אז תצביעי ושהמשפחה תצביעה וכל החברים ואז הסיכויי יגדל. לאנשי השנה נראה לי שכבר מאוחר מידי אבל לשאר המצעדיים עוד לא... בכל אופן, אל תנחמי על הפסד שעוד לא הוכרז! לילה טוב

Dark chocolate

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif הלו הלו!!!!!1

אם מישהו יורד על נינט זו רק אני
סתם
אם נינט תזכה באמת כל הכבוד לה, אבל את זה נראה רק ביום רביעי
ואני לא מבינה למה אנשים קופצים בייאוש ואומרים:"נינט תזכה
נינט תזכה
" כל היום רק נינט נינט נינט נינט נינט!!!!!!!!! חלאס להביע דעות על נינט!!! =//
רוצים להביע דעה עליה? בסדר גמור, לכו לפורום שלה ותעשו את זה!! אולי די?! לא הכל מכור כמו שאתם חושבים
לפי דעתי קרן תזכה, אבל קרן לא צריכה פסלון מזהב על השידה כהוכחה שהיא "זמרת השנה" so called.

ברוכה הבאה

אני לא יודעת כמה אפשר להוסיף למעבר למה שכתבו פה אבל לסיכום- נחכה ליום רביעי ונראה

ברוכה הבאה רעות../images/Emo24.gif

מי שיזכה.. רק שיזכה ביושר, זה מה שחשוב.. בלי הזיופים של השנה שעברה... אני מקווה כמובן שקרן תזכה ושאם לא היא אז שסקעת.. ובעדיפות שלישית נינט, שאני מאוד אוהבת אותה, אבל לא חושבת שהיא צריכה בכלל להיות מועמדת כשהדיסק שלה רק יצא לפני שבועיים.. זה אפילו קצת הזוי..

MissPop

New member
מסכימה עם כל מילה שכתבת

מאוד מקווה שנינט לא תזכה, לא מגיע לה לדעתי... היא עדיין לא עשתה כלום, זה שמישהו הוציא סינגל אחד לרדיו (וזה לא שהסינגל שהיא הוציאה היה כל כך טוב) עדיין לא עושה אותו/אותה ל"זמר השנה" או לכל דבר אחר (ראו ערך עידן יניב, הוציא סינגל אחד שנטחן מכל הכיוונים, שיר מעצבן לחלוטין, וכבר שמו אותו בשיר השנה וזמר השנה)... זה פשוט מעורר בחילה כל ההתעסקות הזו סביבה, תנו לה להוכיח את עצמה... הדיסק יצא לפני שבוע וכבר יתנו לה זמרת השנה. התקשורת אשמה עם כל הפוקוס המאוד מוגזם שנותנים לה וזמרים אחרים משלמים את המחיר. חבל שזה ככה. אני מאוד מקווה שאנחנו טועות ושקרן או לפחות איה כורם יזכו כזמרות השנה/תגלית השנה אבל כמו שזה נראה, נינט תזכה. לצערי הרב. לפחות נותרה תקווה שהראל סקעת יזכה זמר השנה והשיר "ואת" לשיר השנה.... פיצוי כלשהו.

למעלה