שלום לכולם

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שלום לכולם

אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, אם לא, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון... אני עובדת במעון לילדים עם פיגור שיש בו גם בית ספר. אחד המטפלים שעובדים בבית הספר סיפר לי שהוא ראה את אחת המורות בבית הספר נותנת מכה לאחד הילדים עם ידית של דלת. ברצוני לעזור לו לנסח מכתב תלונה רשמי נגד אותה מורה ולהגיש אותו למנהל המעון. איך צריך לנסח את המכתב? מה צריך להיות בו? מה הן ההשלכות שיהיו עם המכתב הזה למורה שנגדה תוגש תלונה ולמטפל שהתלונן? תודה לעונים

yoel555

New member
עקרונית לפי החוק צריך לפנות למשטרה

אבל קיים הסיכוי שיתגלה למנהל והוא יפטר דווקא את העובד שהתלונן. אי לכך הייתי ממליץ לפנות לעמותת אל"י או למועצה לשלום הילד אני מניח שדרכן אפשר להעביר תלונה והיא תועבר למשטרה ואז אפשר יהיו לעשות זאת עם הזדהות או בלי הזדהות בשם.

Diana M

New member
פגיעה בקטין ו/או חסר ישע

אין צורך במכתבים. על המטפל לגשת למנהל המעון ולספר לו את מה שראה. מיידית. כמו כן, על המטפל לשאול את מנהל המעון מה הוא מתכוון לעשות בנדון. מנהל המעון צריך לברר את הדברים לעומק וביסודיות ולנהוג כפי שהחוק מנחה. ההשלכות יכולות להיות קשות מאוד, הספקת עבודה עד סיום הבירור, תלונה במשטרה ופתיחת תיק חקירה פלילי, פיטורין במידה וזה אכן התרחש. מאוד תלוי במה קורה שם באמת. חובת הדיווח חלה על חברך והוא אינו יכול שלא לדווח. במידה ולא ידווח הוא שותף למעשה. דיאנה

למעלה