שלום לכולם

שלי פאר

New member
שלום לכולם

זוכרים אותי?! שיגעתי אתכם קצת עם הא-מיניות שלי.. בכל אופן זאת ההגדרה שנתנו לי על א-מניות: א- מיניות זו הגדרה לאנשים שאינם נמשכים מינית לאחר... הם כן יכולים לחוש רגשות וכן לאהוב , אבל במידה והם נמצאים בקשר זוגי -סביר להניח שהם לא יהיו פעילים מינית כ"כ לעומת אנשים מיניים אחרים וזה בסדיוק מה שאני אני יכולה לאהוב ויכולה לחבק אבל אני לא יכולה לבוא במגע שהוא מעבר לזה.. שתהיה לכם שנה מקסימה

gabriel1349

New member
שלום

זו הגדרה חלקית כלומר, צריך להבין למה את לא מסוגלת לבוא במגע שהוא מעבר לזה בגלל שאת לא נמשכת מינית (א-מינית) או בגלל פחד מסויים? בכל מקרה, את יודעת הכי טוב מי את ולמה ברוכה הבאה וחג שמח!

שלי פאר

New member
את האמת

כי זה ממש ממש מגעיל אותי זה פשוט מגעיל אותי כל הנושא הזה של סקס ונשיקות עם לשון וירידות וכל מה.. שכל העולם עסוק בו היום...

gabriel1349

New member
מבלי לפגוע או משהו

כנראה שאת לא מסוגלת לא בגלל שאת לא אוהבת או לא נמשכת אלא בגלל שאת מאוד מאוד נגעלת סה"כ כן אני מסכים איתך - שיש אנשים רבים מידי (במיוחד באינטרנט) שמתעסקים בזה יותר מידי ומדברים ועוסקים בזה בצורה מלוכלכת אבל יש אנשים שמחפשים קשר רציני (אוקיי אולי בגילך פחות קל למצוא כאלה) את חושבת שגם אם תמצאי מישהו שמאוד מאוד תאהבי והוא יתייחס אלייך בכבוד ולא ירצה דברים מוזרים וידבר איתך בגסות - גם לא תיהיי מעוניינת? ובעצם יותר נכון לשאול- אם את חושבת שלא תמשכי מינית לאדם שמאוד מאוד תאהבי והוא אותך? מקווה שלא פגעתי או משהו בשאלות שלי
מה שלא יהיה אם את מרגישה שאת אכן- כפי שאמרו לך לא נמשכת מינית לאחר ובגלל זה לא מגיעה למצבים אינטימיים - אז כן ככל הנראה את א-מינית אם זה בגלל שאת ממש ממש נגעלת ונרתעת מהנושא וזה מה שמונע ממך - אז כדאי לברר את העיניין לעומק בכל מקרה, את צעירה וכל החיים לפנייך אל תיהיי מוטרדת מידי בנוגע למי שאת , קבלי את עצמך כמו שאת ודברים באמת יכולים להשתנות... מין זה לא מגעיל כשזוג אוהבים -עושה זאת מהאהבה מין יכול לא לעניין אותך ולא למשוך אותך כי את פשוט אסקסואלית (או שלא
)

שלי פאר

New member
ממ

לא לא נפגעתי וגם אני,לפני ששקלתי את האפשרות שאני א-מינית חשבתי שזה אולי כי לא אהבתי מישהו באמת וכי לא הייתה לי זוגיות אבל כן אהבתי באמת וכן הייתה לי זוגיות.. אני לא חושבת שאני ימשך מינית למישהו אני לא רואה את עצמי נמשכת... רגע, מה זה א-סקסואלית?!

gabriel1349

New member
ועכשיו זה גם נשמע אחרת

כלומר שמת דגש על זה שאת לא נמשכת מינית ולא על הגועל והסלידה ברוכה הבאה!
תרגישי בבית

שלי פאר

New member
אהה

כי אני באמת לא רואה את עצמי אני גם לא מבינה את כל הקטע הזה של סקס מה זה כל כך חשוב!? כאילו שהעולם לא יתפקד בלי.. האנשים סביבי זה כל כך חשוב להם שזה כבר עצוב... אני באמת יכולה לאהוב בן אדם מכל הלב ולחבק אותו הכי חזק שאפשר אבל מעבר לזה!? ממש ממש לא! (זה בא לידי ביטוי גם נשיקה עם לשון, אני ממש לא יכולה..) אבל אתה יודע מה מעניין אותי.. אם אנשים נולדים עם א-מיניות כי אני מכירה הומואים שהם פשוט נולדו להיות כאלה ו..א-מיניים מביאים ילדים!?

p019

New member
במובן מסוים - כן

אבל במובן אחר לא. אני אישית מעולם לא הסתרתי את א-מניות שלי. זאת אומרת שלא עשיתי שום דבר כדי שאנשים יחשבו שאני מינית. אם מושג הא-מיניות היה ידוע בציבור, יחול להיות שאנשים היו יודעים שאני א-מינית בלי שאני יצטרך לספר להם. כיוון שלא, אז כמובן שאיש לא העלה את זה על דעתו. אבל כמו שאמרתי, במובנים מסויימים זה הכן כך. כולל ההתמודדות אם ההכחשה של האנשים מסביב. ואולי אפילו יותר, כיוון שהם לא יודעים מה זה א-מיני, צריך דבר ראשון ללמד אותם את המושג.

p019

New member
א-מיניות וסלידה

אני חושבת שא-מיניות, בעיקר אם לא מודעים לקיומו של המושג בגיל העשרה יכול לגרור גועל כלפי מין וכל מה שסובב אותו. וזה טיבעי בהחלט. במקרה שלי, כשגיליתי שיש עוד א-מיניים, זה הוריד בצורה משמעותית את התחושות השליליות שלי כלפי מין. פחות או יותר מדרגה של גועל לדרגה של משהו בין סלידה להתעלמות (טלוי בסיטואציה ובמצב הרוח). בקשר לאהבה ומין. אני משארת שכל א-מיני צריך לעשות את ההחלטות שלו. אני עדין לא הייתי במצב כדי לבחון את זה.

gabriel1349

New member
הממממ

גועל כלפי מין יכול לקרות גם לאנשים מיניים במיוחד בגיל ההתבגרות - זו תופעה נפוצה מאוד במיוחד אצל בנות מתבגרות טבעי זה כן - נכון ו"נורמלי" (לא מצאתי מילה אחרת) זה לא גם אני לא הייתי בקשר של אהבה ומין- זה כל הקטע שלא צריך לפתח גישות שליליות כלפי משהו גם אם את לא קשורה לזה.. גישה בריאה אומרת שמין בתוך זוג אוהבים ששלם עם זה - זה לא אמור להיות מגעיל, זהו סוג של תיקשורת גופנית אצל אנשים מיניים בהם הם מביעים חום ואהבה גופנית. אם חושבים שזה מגעיל מראש- הרי הגישה אינה נכונה ויכול להיות שמסתתרת לה בעיה (שוב אני מדבר ומפנה את זה לגיל בוגר יותר- לא לגיל בגרות שהוא גם ככה מבלבל) דבר אחד בטוח שסלידה מסויימת כן נוצרת אצל א- מיניים באופן טיבעי , אבל זה מרוב (אם כבר) שבכל מקום מכניסים סטצנות מיניות שבכלל לא מדברות ולא בגלל שחד וחלק זה מגעיל נקודה.

p019

New member
נראה לי שאנחנו מסכימים

אני לא מותחת ביקורות או טוענת טענה. מה שאמרתי וז מה שכתבת בסוף, א-מיניים יכולים לפתח סלידה ממין בגלל הover מיניות של העולם סביבנו. זו לא הסיבה לא-מיניות, וזה גם לא צריך ללכת יד ביד, אבל זה לא יראה לי מוזר עם זה יקרה.

למעלה