שלום לכולם

p a k a

New member
שלום לכולם

המסע לפולין נקבע לנו ל-6.11-13.11. מה זה אומר מבחינת מזג האוויר? קצת התאכזבתי כי אמרו לי שיהיה קר מאוד, אבל עד כמה קר? למישהו יצא פעם המסע בסביבת התאריכים האלו? ועוד שאלה - אני אחת מבין כמה שאחראים על חולצות המסע. עד עכשיו הגיעו דברים לא רציניים או לא מספיק בעלי משמעות. יש למישהו רעיון לסמל שיופיע על חולצות המסע אולי?

יהיה קרר

אני הייתי במרץ בפולין אבל בלי שום קשר אני בטוחה שבנובמבר קר, זה אירופה.. הייתי באוקטובר (שנה שעברה) בגרמניה והיה קר אז תחשבי כמה קר בנובמבר.... קחי לך בגדים חמים וכמה חולצות קצרות למקרה הצורך. ואל תתבאסי שיהיה קר תתנחמי בכך שאתם לא טסים במרץ שזה שיא החורף ומושלג שם מסע מוצלח

p a k a

New member
../images/Emo122.gif תודה

אני די חוששת מהקור, בעיקרון אני לא אוהבת חורף בכלל
אבל דרך מעניינת להסתכל על זה זה שאז חווים את הקור שהיו צריכים להתמודד איתו בתקופת השואה.. אז אולי בכל זאת יוצא מזה משהו לימודי.

וואי (לליאור)

אני טס במרץ... ממש קר??? יורד שלג או שהוא פשוט נשאר מהחורף? מה המעלות בערך?

אם אתה טס

בתחיל מרץ אז יהיה לך קר מאוד מאוד(שלג,גשם וכו..) אני טסתי בסוף מרץ תחילת אפריל והיה קר מאוד אבל בלי גשמים ושלגים..

לדרור...

אני הייתי בתחילת מרץ והיה ממש קפוא הטמפ' היו סביב 20- והיה ימים יותר קרים אבל בימים האחרונים התחיל להתחמם והיה 10- ויש המון שלג ויש מקומות שהשלג ממש עמוק (למשל באושויץ ברקנאו) הרגלים שקעו בתוך השלג עד ברך בערך.. אבל חויה כי מתי כבר יצא לך לראות שלג בארץ.. תקח ביגוד חם והכל יהיה בסדר

וואו זה מטורף!!

איך אפשר לעבור מסע בטמפרטורות כאלה?? איך זזים?? תגידי, זה לא הורס את המסע, זה לא פוגע בו ובמקומות שנבקר? (אני טס כנראה ב- 21/3/07)

לדרור

תראה אם אתה תתלבש כמו שצריך וזה אז לא יהיה לך כ"כ קר אני למשל לבשתי גופיה,חולצה,מעיל עבה ,גרביוני צמר כאלה וג'ינס והיה לי נעים וכפפות,כובע צמר לראש וזה.. אבל הכפות רגליים שלי קפאו וזה לא משנה כמה גרבים תגרוב הן עדיין יקפאו זה היה הקטע הקשה חחח ואני לא יודעת אם זה הורס ת'מסע אני יודעת לומר מאחרים שהפסדנו את הנופים של פולין שבדר"כ פורחת,ירוקה עם המון פרחים צבעוניים.... את זה פספסנו לטובת המון המון שלג.... אה וגם פספסנו כמה אנטרטאות שהשלג חיסה אבל תכלס שלג היה חויה כי בארץ לא יוצא לנו לחיות בשלג ואנחנו רואים שלג רק בחרמון אז בסכ"ה זה חויה להיות שם בחורף..

נטלי 100

New member
אני טסתי גם בנובמבר

היה קר מאוד.. לא משהו ממש מטורף (שלג וכו'.. לא היה). כיאלו המעלות נעות בין 1-2 או גג למינוס אחד..(אני מקווה שהזיכרון שלי לא מטעה אותי) להביא הרבה בגדים חמים.. כפפות וכובע ממש חשוב! כפפות במיוחד (הקור ממש מקפיא תאצבעות משו מטורף..) מטריה גם חשוב..(יורד קצת גשם..אטני טסתי ב7 לנובמבר..) וזהו בגדול.. שיהיה לך מסע משמעותי ומהנה! יומקסים

למעלה