שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי פיתון מתכדר אורך 1 מטר. האם אני יכול להביא לו עכבר\חולדה\עכברוש שמצאתי ברחוב? תודה לעוזרים

dreaming h

New member
שלום וברכה

בעקרון - כן. אבל, למה לך לקחת סיכון ולהאכיל בטרף שאין לך מושג מה יש לו בתיק הרפואי?...

הקוסס

New member
אל תעשה את זה

אל תחסוך ב5 10 שקל זה לא בריא להביא מזון מהרחוב העכבר או החולדה מהרחוב יכולים להעביר לנחש שלך הרבה מאוד מחלת וחיידיקים

מאוד לא רצוי...

כפי שציינה דרימינג התיק הרפואי מאוד חשוב לכן הספק הוא גדול...לך תדע מה הוא אכל ??? אני לא הייתי עושה זאת בשום אופן.

רן333

New member
אני מסכים עם התגובות הקודמות.

מעבר לעניין המחלות, ישנו עניין הרעלים: ככל שידוע לי, נחשים רגישים למינונים של רעלים שהם נמוכים מכדי להרוג יונק כמו חולדה. אם זה אכן כך, אז האכלה בחולדה "מהרחוב" עלולה לסכן את הנחש שלך בהרעלה, גם אם החולדה אינה מראה סימנים לכך שנפגעה מרעל כלשהו. ושני דברים נוספים: 1. חולדה בוגרת "שמצאת ברחוב" (במיוחד אם זו חולדת החוף) עלולה לגרום נזק כבד לנחש שלך אם היא תוכנס חיה לכלוב שלו. מהנסיון שיש לי עם חיות כאלה - ההתנהגות שלהן אגרסיבית מאוד בהשוואה לזו של חולדות מעבדה. 2. נדמה לי שההתעסקות בעכברים וחולדות "מהרחוב" עשויה להזיק לא רק לנחש, אלא גם לך. (אם לא תאכל אותם, סביר להניח שנושא הרעלים אינו הדבר המדאיג כאן, אבל ישנו עדיין עניין המחלות.)

למעלה