שלום לכולם.

שלום לכולם.

בפורום השני בוואלה בעמוד 196 כתבה ליאת וישקובסקי אני מצטט "בפרדס ליד השוקת ערבי אנס תינוקת" שמתי לב לזה רק הערב ד"ר סובחי הגיב בצורה האופיינית לעדינות שלו,זה נראה לי כאב לו מאוד, משהו אחר היה שולח אותה לכל הרוחות.זאת גזענות לשמה בושה וחרפה ,להפתעתי אף אחד לא הגיב לדברים האלה,אני דרשתי מליאת להתנצל בפורום ומכל המשתתפים לגנות את מה שכתבה,מה שאני מציע לכולם בפורום הזה להכנס לוואלה ולהגיב בצורה המתאימה למה שליאת כתבה.במידה ולא תהיה תגובה מחברי הפורום בוואלה כף רגלי לא תדרוך יותר באתר וואלה.רועי בתור מנהל הפורום בתפוז מצפה ממך גם לתגובה בפורום שלך.

sure16

New member
אני מצטרפת למחאה.

הלכתי לראות ואכן המילים האלו כתובות ואין מוחה! אני לא כותבת שם וקשה לי להכנס רק כדי למחות אבל אני סומכת את ידך להגיב בשמי. דוקא בימים כל כך רגישים וטעונים היה צריך להתאפק קצת באמירות וביחוד בפורום זה.

גזענות מול סבלנות וסובלנות../images/Emo46.gif

קראתי רק לפני מספר דקות את ההודעה המדוברת וכמובן שהזדרזתי לגנות את הדברים. אדם הוא אדם וכולם שווים ללא הבדל מוצא גזע דת או מין. הדברים ממש מקוממים ומוטב ולא היו נכתבים כלל. מאחל לכולנו ימים של תכלת ושלווה סבלנות וסובלנות חברות ידידות ושלום. לילה טוב ענקון

באמת כואב לראות הערות גזעניות

כאלה. תודה לך קובי שעוררת את חברי וואלה. אני לא כותבת בוואלה ואניח לחברי הקהילה שם להגיב. שלומית.

רוייקו

New member
קובי, לילה טוב

ככה: אני לא יודע באיזה הקשר היא כתבה את מה שכתבה. אין לי יד לניהול הפורום בוואלה ואם שמת לב, אני ניקרא שם ROY KFIR - מה שמעיד על השתתפותי שם כמשתתף שווה. אני מנהל פה את הפורום וחשוב לי שפה לא יהיה גדר פרוצה כפי שקורה לעיתים בפורומים של איכילוב (שם הרופאים מנהלים את הקהילות ואינם דואגים לניהול טכני ולסדר הטוב) אני לא רואה חובה מייד להגיב על כל אמירה. אני מששתף שם כשווה. אני מעדיף לא להיות מותקף ולא מתקיף. נייטרלי. כמובן, שאם אראה הודעה חריגה ומקוממת אגיב כמו כל אחד. בינתיים להשתמע לילה טוב, רוייקו

למעלה