שלום לכולם!

N Z 8 5

New member
שלום לכולם!

שמי נועם ואני מאוד מתעניינת במוסיקה, ואני כותבת ומלחינה שירים. אני באופן קבוע "כותבת למגירה" מה שנקרא ומעולם לא השמעתי את השירים שלי לאף אחד, ורציתי לפרסם פה שיר שכתבתי לא מזמן על-מנת לשמוע דעות אובייקטיביות לגביו. רציתי לדעת אם זה המקום... תודה מראש!

noam273

New member
וולקאםם

=] האהא-גנבת שמותXD [אמ, גם לי קוראים נעם!! מפתיע הא?] אמ, אז קוראים לי נעם, ואני בת14וחצי.

N Z 8 5

New member
טוב אז הנה השיר...

כרגע זה רק המילים כי אני עוד צריכה להקליט את השיר ולהעלות אותו לאינטרנט מה שאני לא כ"כ יודעת איך לעשות (אז אם מישהו יודע...), אבל אני אשמח גם לחוות דעת על הטקסט: החיים שלפני הזמן עומד מלכת ואין עוד חלומות אחרי שנים של ציפייה נותרו רק שאלות מנסה להבין לאן הולכים מכאן כשחולף העבר נשאר רק ים של זמן פזמון: כולם עוברים זאת אני יודעת אז למה רק לי זולגת הדמעה את הימים הטובים אינני שוכחת הם רק גורמים לי להרגיש בודדה בודדה החיים עומדים בפתח זה מה שנאמר אך אני עודי תוהה אם זה הטוב שנגמר ואין טעם לישון כשאין כבר מה לחלום אין הבדל בין אתמול מחר או היום פזמון: כולם עוברים זאת אני יודעת... אבל יש עוד עתיד והוא בא ומתקרב בכל סוף יש התחלה והיא תשרוד את הכאב כי החיים עוד לפני החיים עוד לפני כי החיים עוד לפני כן החיים שם לפני בכל סוף יש התחלה והחיים עוד לפני

=) קודם כל ברוכה הבאה!

שיר יפה באמת, אהבתי אותו מאוד =) רק נראה שמעט אין לך ביטחון לגבי המעשים שלך בכתיבה ובלחן,תני לי לתקן אותך קצת, את לא כותבת למגירה את כותבת לעצמך תמיד תתגאי במה שאת כותבת ובמה שאת מלחינה, תוציאי את זה החוצה ותשמיעי גם לאחרים הכי גרוע הם יכולים להגיד לך "שמעי ילדה את אחת הגרועות" אז שיגידו מה איכפת לך, לך השיר נותן הרגשה טובה וזה הכי חשוב, שאף אחד לא יוריד לך את הבטחון לגבי זה =) בכל אופן אני אפסיק לחפור, אני אהבתי את השיר. נ.ב. את מוזמנת לדף יוצר שלי לעיין ביצירות =) שבת שלום וגמר חתימה טובה

למעלה