שלום לכולם...

צפרדעית

New member
שלום לכולם...

רציתי לכתוב הודעה אחרונה לפני מחר הודעה אופטימית ומלאת אהבה אבל... עכשיו אני מבוהלת ממש בהיסטריה לקחתי לעצמי היום, יום חופש מהלימודים החלטתי להיות קצת עם עצמי לפני היום הגדול אני לא מאמינה שה"יום" הזה כבר הגיע אני לא מאמינה שמחר הוא ה"יום" כולי תקווה שניפגש פה בעוד כמה ימים ונצחק יחד על כל הפחדים אני חזקה אבל לא יזיק לי שתחזיקו לי אצבעות, ככה על כל מקרה שלא יהיה אוהבת אתכם צפרדעית

שלגיה**

New member
צפרדעית,אני מחכה להודעה של אחרי

בטוחה שהכל יהיה בסדר,מחזיקה לך אצבעות ולרופאים שידעו מלאכתם נאמנה. נכון שלא קל לקרוא סיפורים עצובים אך יש גם הרבה מאד סיפורי הצלחה גם לניתוח וגם לתהליך ההרזייה שהגיע אחרי. מאחלת לך מכעל הלב את מלוא ההצלחה והאושר בדרכך החדשה. שיהיה המון מזל-טוב והרבה אושר. להשתמע שלגיה

ronnymp

New member
../images/Emo105.gif ית - שיהיה ../images/Emo50.gif

ועוד תצחקי על הרגע הזה ותשבחי את החלטתך הזו בעיקר כשתפזזי לך עם החוטיני בקיץ הקרוב על שפת הים
אז שיהיה בהמון המון הצלחה רוני

רונה 29

New member
צפרדעיתוש יקרה ! יהיה בסיידר ../images/Emo57.gif

אחרי ששלחתי את הודעתי (הקצרה..) אתמול בלילה כתגובה לדבריו של עופר, נזכרתי בך ! את , שאמורה לעבור מחר את הניתוח שכ"כ ציפית וחיכית לו ! ולמען האמת , די הצטערתי ששלחתי את ההודעה שלי בזמן כ"כ קריטי עבורך ! אני זוכרת עד היום את הימים שלפני הניתוח (הראשון) שלי, אז צצו ועלו כל הסיפורים מסמרי השיער של אותם אנשים שסיפרו על הסיבוכים כתוצאה מן הניתוח (אותו עמדתי לעבור.) ואני זוכרת איך , באותו רגע, רציתי לומר ... אוקיי הבנתי , תודה רבה ! אני לא עושה את זה לעצמי !, אבל אז התעשתתי וחשבתי על כל אותן הסיבות שהובילו אותי לקבוע תור לניתוח, לעשות את הבדיקות הנדרשות הטרום ניתוחיות וכו´ וכו´...והחלטתי ש"אני הולכת על זה ויהי מה ....." . היום , בדיעבד, אני יודעת שהחלטתי נכון , עובדה מוצקת לכך היא שאני פה היום, 3 שנים אחרי 3 ניתוחים , באותו משקל (+מע"מ קל...) , לא מצליחה בדיאטה (מודה באשמה !!!) ובקיצור..... לא השתנה כלום !!! . אני זקוקה ל"פוש" וה"פוש" הזה יתבטא , כנראה, רק בעזרת ניתוח (קשה להודות בכך, אבל זו האמת !). אני לא אאריך יותר מדי בדבריי - (אתמול הייתה באמת הפעם הראשונה שהייתי חייבת "להוציא" את הכל ממני, לאחר שקראתי את דבריו המזעזעים של עופר כתבתי די בבלבול ,בצורה לא מאורגנת ומה שסיפרתי באמת היה "על המזלג" אבל העברתי את המסר..... והכי חשוב שבעת שכתבתי את ההודעה הבנתי מה עליי לעשות !!!) - רק אתנצל בפנייך על "חוסר הרגישות" שגיליתי כלפייך בבחינת הזמן שלך לפני ניתוח. אני ממש מאחלת לך מכל הלב אשפוז קל , החלמה מהירה והרבה בריאות !!! החלטתך לעבור ניתוח נכונה ותוביל אותך לחיים מאושרים והכי חשוב -בריאים !!! שיהיה בהצלחה מכל ה -
. שירלי

jazmin40

New member
בהצלחה ../images/Emo105.gif ית !!!!!|

כולנו נחזיק לך אצבעות!!!! הכל יהיה טוב ונתראה עוד כמה ימים כאן נשיקות חמות יסמיןחמסה|

lir42

New member
../images/Emo105.gifית יקרה

כל כך מבינה אותך הפחד שלפני החיים שמשתנם אחרי הניתוח אבל המון המון בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות.... את מלאת אהבה ותצליחי להרגע מחר זהו יום מאושר ושמח שלך - חשבי על כך מחבקת לירי

gal33

New member
../images/Emo105.gifיתי מתוקה! ../images/Emo23.gif

המון המון בהצלחה!!! לכי בשלום ותחזרי בשלום. לכי מתוך אמונה עמוקה שאת עושה טוב למען גופך ולמען בריאותך הפיזית והנפשית. לכי עם הרבה תקוה ואופטימיות, וכך החלמתך תהיה מהירה יותר. שיעבור בקלות ובמהירות!! לבריאות! גל

sure16

New member
צפרדעית נפלאה../images/Emo105.gif../images/Emo153.gif../images/Emo118.gif../images/Emo70.gif

רק תגידי ואני באה לשבת לידך! עוזבת הכל ונוסעת. אם את מוותרת עלי אז תחשבי שאני לידך מצחיקה אותך עד דמעות.
ב ה צ ל ח ה !!!! אוהבת שרה

1osnatv

New member
לצפרדעית היקרה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

קודם כל שיהיה בהצלחה הרגישי טוב תלכי בחיוך ואופטימיות זה הבי חשוב וברור שנחזיק לך אצבעות ועדכני אותנו בהצלחה

פנינוש./

New member
../images/Emo105.gifית יקרה וחמודה ../images/Emo50.gif

מכל הלב. שתכנסי לחדר ניתוח בשלום ועם חיוך ותצאי ממנו בשלום עם חיוך גדול יותר שההחלמה תהייה מהירה והמשקל ירד בהדרגה צאחלת לך מכל הלב אביחיל

למעלה