שלום לכולם

might8all

New member
שלום לכולם

שלום לכולם יש לי בעיה או לא בעיה עם פיתונים בורמזים אני מקווה שאני אצליח להוסיף תמונה אבל אם לא אני אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת היום ראיתי על הנחש נוזל לבן די סמיך ודביק ואינני יודע מאיפה הוא הגיע לשם באקווריום ישנם שני פיתונים בורמזים זכר ונקבה בגדלים של סביבות ה3.5 מטר הנוזל הזה נמצא על הנקבה באיזור הזנב האם יש סיבה לדאגה? תודה לכולם

naja

New member
יש סיבה לדאגה.

תפתח בעדינות את הפה של הנחשים, ותבדוק את קנה הנשימה שלהם(ה"חור" הנמצא מאחורי הלשון.). אם לאחד מהם ישנן הפרשות דומות מהחור הזה, קח אותו בדחיפות לוטרינר.

בנוסף למה שכתב NAJA

כדאי לציין שלעיתים שומעים רעשי חירחור או נשיפות ושמים לב שהנחש נושם עם פה פתוח או פותח אותו הרבה, וכל זה יכול להגיע בנוסף להפרשה הלבנה.

might8all

New member
אני לא חושב

החימום בטרריטם תקין והמעלות בסדר ואת ההודעה כתבתי אחרי שעשיתי את הבדיקות הללו ואין הפרשות לא מהנחריים ולא מהפיות גם לא קולות חרחור ישנן נשיפות לעיתים רחוקות אבל לא משהו חריג אני באמת מקווה שזה רק הפרשת זרע כי לא ראיתי תסמינים אחרים שמעידים על מקור ההפרשה ושוב תודה

Sprite2k

New member
יכול ליהיות שמדובר בזיווג?

או בהפרשת זרע של הזכר? משהו בסגנון?

youval osman

New member
יכול להיות...

כמובן שרק אם נפסלה האפשרות שאלו הן הפרשות מהפה {ואם לאו אז אצטרף להמלצה של אסף}. אצל הbci שלי זה קורה {קרה בעונה שעברה וקורה בעונה הנוכחית}. הזרע נמרח על גוף הנקבה,כנראה לאחר חיבור.. אציין שנוזל הזרע סמיך ביותר..

למעלה