שלום לכולם
אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל כתבתי פה לפני שנה שערך שאני לא יודעת אם לצאת למסע או לא. בכל מקרה עשיתי את זה, נרשמתי למסע וההכנה תתחיל כבר בשבוע הבא. עכשיו שהכול כבר "סגור" יש לי כמה שאלות: אני מגיבה ממש רע לקור,ממש,אבל ממש רע-לעזאזל אני לא יודעת איך אני מצליחה לחיות בירושלים עם המזג אויר פה. בכל מקרה אנחנו יוצאים באמצע מרץ בערך (התאריך עוד לא סגור), השאלה שלי היא כמה קר שם וכמה שכבות בגדים צריך
אני נוסעת צמודה לשתי מצלמות (כי חונכתי ככה מגיל 7, ויש כל מיני אנשים שטוענים שאני צריכה ללכת לעבוד בזה) השאלה שלי האם מספיק לי כרטיס זיכרון אחד ושל כמה? (יש לי אפשרות ל-254, 516 ואולי גם ל1M) או שיש ביום חופשי אפשרות להגיע לאיזה קפה אינטרנט עם קורא כרטיסים וצורב? עם כמה תמונות אתם חזרתם? אני מצטערת שהשאלות שלי מעצבנות, פשוט את כל שאר הדברים שעולים בדעתי כבר הספקתי להציק למחזור משלחת שיצא לפנינו.
אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי אבל כתבתי פה לפני שנה שערך שאני לא יודעת אם לצאת למסע או לא. בכל מקרה עשיתי את זה, נרשמתי למסע וההכנה תתחיל כבר בשבוע הבא. עכשיו שהכול כבר "סגור" יש לי כמה שאלות: אני מגיבה ממש רע לקור,ממש,אבל ממש רע-לעזאזל אני לא יודעת איך אני מצליחה לחיות בירושלים עם המזג אויר פה. בכל מקרה אנחנו יוצאים באמצע מרץ בערך (התאריך עוד לא סגור), השאלה שלי היא כמה קר שם וכמה שכבות בגדים צריך