שלום לכולם

simbez43

New member
שלום לכולם

אני מחפש מכון ליוגה בירושלים. הכוונה היא למשהו מקצועי ואמין, מישהו מכיר? אשמח לתגובות. רונן

סטיוויה

New member
בשיטת ויג'נאנה(פטנט ישראלי)

שבסיסה בשיטת איינגר אבל הדגשים בתרגול הם שונים. אם תנסה ותגלה שזה לא מתאים לך אפשר גם לנסות את שיווננדה בירושלים.

סטיוויה

New member
חוש הומור..........דהא!

ויג'נאנה יוגה היא שיטת תרגול שקיימת(בינתיים)בעיקר בישראל.מכיוון שמי שפיתחה אותה היא מורה ישראלית.

situp

New member
אמת

אם כבר פותחים את הנושא כדאי להכיר את המורה אורית סן-גופטה, שמתרגלת מעל לשלושים שנה. למדה אצל פטהבי ג'ויס ואצל איינגר, מכתבים (פטנג'לי, פרדיפיקה ובעצם מה לא) בשפת המקור. ובילתה שנים רבות עם דונה הולמן שאמנם יותר איינגרית אבל העבודה שלהם בהחלט דומה. יש להם גם ספר מצויין שגם נכתב יחד Dancing the body of light שהוא בהחלט שדרוג של אור על היוגה שווה להציץ. מלמדת בכל העולם שנים רבות (אמריקה, ארופה) וכמובן מרכזת את קורס המורים בוינגיט ובעלת המרכז בירושלים. ובן אדם מעניין ומיוחד בלי קשר ליוגה.

סטיוויה

New member
אני מאמינה שרובינו מכירים ומעריכים

את אורית. אני לא מכירה אותה אישית אבל מכירה את השיטה,מתרגלת מידי פעם ברוח הויג'נאנה ויודעת שקורסי המורים שלה עמוסים מאד. מאחלת לך תרגול מעמיק ומאיר.

yogagirl

New member
מרכז ליוגה אינטגרטיבית של ציפי נגב

אני ממליצה בחום ציפי היא אחת המורות שלי אשה מדהימה ויוגית שכייף לקחת דוגמא ממנה מקצועית ונעימה

למעלה