שלום לכולם

d r u m a n

New member
שלום לכולם

שלום לכולם, שמי יונתן... אני מתעסק בקסמים כבר 5 שנים בערך... אני שולט בקסמי מטבעות וקלפים ברמה מתקדמת מאוד... כיפופי מתכות, ריחופים וכדומה... ובשנה האחרונה התחלתי להתעסק הרבה בקסמי פסיכולוגיה (סטייל דרן בראון למי שמכיר)... כרגע נמצאים במשלוח אלי 2 ספרים בנושא... רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על סרטים או ספרים שכדאי לי לגשת אליהם? (שוב אני לא קוסם מתחיל, אני מחפש דברים רציניים) תודה מראש! אני מקווה שזה פורום מעניין, מצאתי אותו היום ואני חושב להשתתף בו מעכשיו בצורה רצינית!

היי יונתן-הנה כמה המלצות שלי

Psi Series Banachek-סדרה מדהימה של 4 DVD ע"י אחד מהמנטליסטים הגדולים ביותר ב-30 שנה האחרונות. Psychological Subtleties by Banachek book -ספר שמראה איך ניתן להשפיע מילולית על אנשים ולכפות עליהם דברים. Psychophysiological Thought Reading by Banachek - Book -קריאת מחשבות בדרך יותר פסיכולוגית ובלי טריקים. Psychokinetic Times by Banchek - Book -כמה רוטינות חזקות וטובות של שעונים מכל הסוגים, גם של מתנדב. Prism The Color Series of Mentalism Max Maven -ספר מעולה של מנטליסט ענק-המון רעיונות וקסמים... Max Maven Video Mind-סדרה של 3 DVD מהמשובחים שניתן להשיג-קסמים והסברים. Derren Brown Lecture by International Magic - DVD -לא ראיתי אבל מדובר בהרצאה של דרן בראון-נראה שווה. Pure Effect book Derren Brown - ה- ספר של דרן בראון, המון מנטליזם וכל מה שמסביב. ולסיום....התנ"ך של המנטליסטים-משם הכל התחיל-חובה! חובה! חובה ! "13 צעדים למנטליזם"-קורינדה.

d r u m a n

New member
תודה רבה!

למרות שאת רוב הספרים האלה כבר יש לי וראיתי את כל הסרטים... יש לי בכל זאת שאלה! האם ניסית פעם להכניס מישהו ל"טראנס" כמו שדרן מסביר בספרים שלו?? או כמו בדיוידי שלו שהוא עושה לאישה שהוא מזמין מהקהל? האם זה עובד? איפה אפשר לקרוא על זה עוד?

d r u m a n

New member
אני מבין...

זה באמת לא משהו נורמאלי כל כך לנסות... אגב לדוגמא ראיתי את נמרוד הראל פעם עושה את זה... כשהוא גרם לשחקני מכבי חיפה לא להצליח להרים מישהי... או שהוא גרם לשחק אחד להצליח להחזיק עליו כשהוא שוכב בין שני כיסאות בן אדם... כריס אנגל עשה פעם קסם שהוא גרם לטור שלם של אנשים לדחוף אותו ללא הצלחה... לאן לגשת כדי להתחיל להכיר את האזור הזה של הקסמים? ותודה רבה על התשובות המהירות!

shahar717

New member
רגע רגע שאני יבין...

האם מדובר בהיפנוזה? או שזה טריק? שחר.

למעלה