שלום לכולם

שלום לכולם

לא הייתי כאן מזמן, ובכלל באינטרנט. אני נעלמת בשני מצבים בתקופות של משבר ותקופות שאין לי זמן.אז לשמחתי הפעם התשובה השנייה. יצרה איתי קשר מאבחנת ששלחתי לה קורות חיים לפני כחצי שנה ולא שמעתי ממנה, ופתאום הציע לי להעביר סדנה לאסטרטגיות למידה אצלה במכון ובמקביל החלה להפנות אליי מטופלים בינתיים מטפלת בילדה אחת שהפנתה אליי עובדת עם ילדה נוספת בת של חברה. היום העברתי הרצאה להורים כדי לעניין אותם בסדנה היו מעט נרשמה התעניינות בלבד מחר הרצאה נוספת, היום היה קצת קצר אבל התגובות לא עוינות וזה כבר תחושה טובה. והתעניינו שניים לגבי טיפולים פרטניים. אז התקדמות איטית אבל בסימן התקדמות רציתי לשתף כי אתם חלק חשוב מחיי גם אם אני לא ממש כאן

ומה הייתם עושים במקומי במצב הבא

התקשר אליי בחור שראה את המודעה שלי. קבענו להיום. חיכיתי לו והוא לא הגיע. כשהתקשרתי, אמר לי אני כבר חוזר אלייך ולא צלצל חזרה. אותי זה הכעיס כי דחיתי למחר מטופל אחר, שיכולתי לקבל היום. האם לחזור אליו להתעלם? הייתי שמחה לשמוע את דעתכם. אני יודעת שכעצמאית תופעות כאלה מתרחשות, אבל זה ממש הרגיז אותי

2blikeangel

New member
הי ליאת

אני רוצה לברך אותך על התקדמותך, אני זוכרת אותך עוד מימי תחילת הפורום, כשספרת על השינויים שאת רוצה לחולל והנה את פה- עברת כברת דרך ארוכה ומרגשת
לגבי מה ששאלת, אני מאמינה שאם בנאדם לא עומד במילה שלו ומפריע לך להתנהל ובעצם פוגע בך ובעבודתך (בגללו דחית מטופל, נכנסת לעצבים, חיכית לו וגרם לך לחפש אחריו בטלפון)- אז אני תמיד אומרת- ברוך שפטרנו- בבחינת אם הוא לא מסתמן כאדם שמוכן לעבוד אתך ולנהוג לפי הכללים המקובלים של להתקשר ולהודיע אם הוא מבטל, להגיע אם הוא קבע פגישה אז כבר עדיף לך שלא להיות איתו כלל במגע- רק צרות תראי ממנו- זו דעתי. אל תחפשי אחריו- לא אחרי אדם כזה שלא עומד במילה שלו- שהוא יחפש אחריך. אל תחפשי להסתבך איתו כי הוא יכול רק לתסכל אותך עוד יותר כי הוא פשוט לא מסוגל לעמוד במילה שלו כמו שזה נראה מדברייך. אם הוא יתקשר- וירצה לקבוע אז תקבעי איתו אבל בתנאים שלך ובשעות המתאימות לך-ובשום אופן אל תדחי בשבילו מטופל. כי הוא יכול לעלות לך בשני מטופלים- הוא עצמו והמטופל שאת מעבירה ליום אחר. מה המטופל האחר שאת נאלצת להזיז את השעה שלו אשם שהאדם הזה חסר אחריות ואכפתיות לזמן של אנשים? ענת

תודה רבה

בהחלט מודה לך, לא חשבתי על זה כך. כנראה שהשינוי שעשיתי צריך להיות שלם ולכלול שינוי בחשיבה כי לא חשבתי על זה בצורה שהצגת. כן בהחלט עברתי שינוי רב ואני קוראת לזה התקדמות, אני מתחילה לממש את החלום שלי, אם כי בצעדים איטיים. ואכן זה התרחש הודות לפורום שנתן לי את הכוח לעשות את הצד הראשון ולפרוש כנפיים ממשרד החינוך.

למעלה