שלום לכולם!

dark dumb

New member
שלום לכולם!

אני יוצאת למסע ב-10 באפריל, הייתי רוצה לדעת מה יהיה המזג אויר, כמה שכבות אני צריכה ללבוש? ואני אשמח לעוד טיפים שתתיתנו

Pukipsey007

New member
היי שמחה ../images/Emo24.gif

יש בטאגליינס אתרים בנוגע למזג האוויר. בגדול
קצת קר שם גם באפריל, לכן כדאי להצטייד בחולצה -שתיים קצרות וכל השאר ארוך ומחמם. טיפים אחרים
קחי מחברת לרשום בה ומוזיקה. מסע מוצלח

dark dumb

New member
חחחח לא קוראים לי שמחה

זה היה סתם בישביל הכרטיס... קוראים לי קטיה, נעים מאוד בקשר למחברת, מביאים לנו יומני מסע מבית ספר. בקשר לבגדים, אני אצטרך גם מעיל?

אני הייתי באפריל שנה שעברה...

ולקחתי איתי במזוודה מעיל חולצות ארוכות דקות חולצות ארוכות עם ריץ'רץ' ו3 חולצות קצרות ג'ינסים ופיג'מת טרנינג היו ימים שהיה חמים והלכתי עם קצר והיו ימים שהיה גשם והיה קר.... ככה שתקחי מעיל ואת כל בגדי כל העונות גם קצר גם ארוך דק גם פורטים וגם הרבה צעיפים וגרביים... אני ממליצה לך ללבוש בכל יום חולצה קצרה מתחת לכל השכבות כי אולי חם ואולי בבוקר קריר וגשום אבל מהר מאוד מתבהר היום... שיהיה לך מסע מוצלח ומהנה נ.ב- קחי מטריה

כשאני הייתי לא היה זכר לשלג...

וד"א אבא של חברה שלי חוזר היום בלילה והוא אומר שעדיין אין שלג אבל מינוס 2 מעלות בממוצע

L i t a L m

New member
בקשר למזג אויר

כבר אמרו לך.. בקשר למוזיקה שאמרו כאן- הייתי בפולין לפני חודש וחצי בערך. אני עדיין לא מרגישה כאילו מיציתי שם הכל, במיוחד מבחינה רגשית. חברה שלי אמרה שכשהיא הסתובבה עם שירים שלה, היא הרגישה הרבה יותר. אז אמנם זה להתנתק קצת מהקבוצה, ודי הרבה מההסברים, אבל במבט לאחור, אני חושבת שזה שווה את זה... לשיקולך. ומסע מוצלח.

למעלה