שלום לכולם

lir42

New member
שלום לכולם

אני לירי והגעתי לכאן דרך ידיד אני לא לקוית שמיעה אך גאה בכל הקהילה הזאת ואם אפשר הייתי רוצה להשאר ולהשתתף שלכם לירי

אני מוקסמת..

בהחלט נעים לדעת שישנה איזשהי מודעות בחברה למגבלות מסויימות ואף להעריכן. פשוט נעים לדעת. תודה לך ליר.

lir42

New member
בבקשה

ישנם אנשים בחברה שמודעים למגבלות מסוימות לצערי עדין לא כל החברה ויש המון סטיגמות אך אני למדתי לא להתייחס לאותנם אנשים ומקווה שגם אתם תעשו זאת שלכם ליר

lir42

New member
קודם כל תודה

כן סטיגמות זה דבר רע ואני מדברת מנסיון יש לי חברים רבים מהרבה מקומות ואת רובם הכרתי בתקופות לא טובות שלהם ובתחילה מאד חששתי אך למדתי אם לא אתן הזדמנות ולא אתן להתקרב האם הסטיגמה תישבר? למדתי מאותם המון וראיתי שהעולם יכול להיות אחרת בתחילה רציתי רק להתנדב לעבודה עם ליקוי שמיעה ואז הציעו לי להכנס לכאן והחלטתי לנסות. כן רוצה אני להיות חלק מעולמכם הוירטואלי והלא וירטואלי אשמח אם תאפשרו לי זאת לא חלילה מתוך רחמנות או משהו דומה כי כמו שאמרת סטיגמות זה דבר רע ואני נגדם לכל אדם ללא שום הבדל של צבע מין דת וכדומה מגיעה הזדמנות שווה לא כך??? אוהבת את המלחמה שאתם עושים שלכם לירי

המרחפת

New member
לאיזו מן עבודה רצית להתנדב?

אני הייתי מדריכה בשמ"ע, בחוגי ההעשרה ובקייטנות, וגם עשיתי חונכות אישית עם ילדה לקויית שמיעה בת 4. היא מקסימה... אני מתגעגעת אליה. היום היא בטח כבר בגן חובה או בכיתה א´.

לירי , אני מבטיח שתהני כאן ,כולנו

נתייחס אלייך כ-
מנהלות פורום נוער טובות , אז מה שנותר לי היא לאכל לך בהצלחה

למעלה