שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולנו לא הייתי כאן הרבה זמן, היום עשיתי את סדרת הBERA VEP SEP הטכנאית אמרה שהבדיקות תקינות אבל רופא צריך לראות אותן אני מקווה שיחשוב כמוה . האם למישהי באתר אובחנה טרשת למרות שהבדיקות יצאו תקינות?? הטכנאית ניסתה לא לגרום לי לשגות בחלומות וכל הזמן אמרה שזה לא אומר כלוםושהיא ראתה אפילו מישהי שעשתה את הבדיקות בזמן התקף והן יצאו תקינות , אני אשמח לשמוע מנסיונכן העשיר ערב שקט ורגוע לכולנו זיוה

RomiVais

New member
היי זיוה ../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שהבדיקות יצאו תקינות!!! אבל אני לא כל כך יודעת על מה בדיוק הן מעידות בהקשר לטרשת. אז בואי ונחכה למה שהרופא יגיד - הכי בטוח!! ובינתיים אין סיבה לא לשמוח ולהמשיך עם האופטימיות!!! לילה טוב והמשך שבוע נעים רומי

אורית...2

New member
זיוה ...גם אצלי זה תקין ....

היי זיוה , הבדיקות האלה, מראות על ההולכה העצבים (משהוא כזה ) של הראיה והשמיעה ...לאן שהם צריכות להגיע ... אצלי הם יצאו תקינות ,(חוץ מהשמיעה ...שיש לי שמיעה של חתול !....אבל זה אומר שאי אפשר להסתיר ממני כלום כי, אני שומעת ה..........כל ממרחק..., אז מה אכפת לי ... חוץ מזה הבדיקות הניאורולוגיות גם תקינות אצלי !!!! יש 2 שממש "לפי הספרים" חייבים להיות !!! זה הבבינסקי (שמדגדים לך בכף הרגל, וזה שבבבטן מעבירים לך משהוא שגם מדגדג...).......ואצלי הם תקינים !!! הדבר היחיד שלפעמים יש, ולפעמים לא ...(איך שמתחשק לו...) זה הניסטגמוס , בעיניים...שעומדים עם אצבע מול העיניים שלך ואת צריכה להסתכל על האצבע של הרופא...שהוא מזיז אותה מצד לצד , ממה שאני הבנתי...שכל זה מראה אם נגרם נזק לעצב , מה שחשוב זה הm.r.i.... לא יודעת ..זה מה שהסבירו לי . (אין אייקונים ...)

סיאמית

New member
כן - לי ../images/Emo13.gif

יקירתי... הבדיקות אומרות שלא נגרם נזק לעצבים שנבדקים בבדיקות הללו. זה לא אומר אם יש או אין ט.נ, לצערי, כי אם להסתמך על הבדיקות הללו + בדיקות הדם הכלליות שלי אז אני בריאה כמו שור. טרשת מאבחנים אחרי יותר מהתקף אחד בד"כ על ידי MRI. הטכנאית צודקת במקרה זה. האם עשית כבר MRI? מה היתה האבחנה? האם היה לך יותר ממה שנחשד כהתקף טרשת אחד? ט.נ. היא מחלה שקשה לאיבחון ואצלי עברה שנה וחצי + כמה התקפים וכמה בדיות MRI עד האיבחון הסופי.

רחלית

New member
גם אני

אני כל הזמן עוברת את הבדיקות הנוירולוגיות ו VEP SEP בהצלחה יתרה ועל פי תמונת הדם אני בהתקף (גם לפי הזרמים בגפיים) כפי שהגדירו זאת ההתקף שלי הוא סוביקטיבי לחלוטין מבחינה נוירולוגית

למעלה