שלום לכולם..

no name 13

New member
שלום לכולם..

קוראים לי בר ואני חדשה כאן.. ההורים שלי גרושים כבר מלא זמן אולי 11 שנים.. ואני בת 13.. אמא שלי התחתנה שוב ויש לי אחות ממנה.. ואבא שלי התחתן שוב ויש לו שני ילדים.. מאז שעליתי לכיתה ז´ בקושי יוצא לי לראות את אבא שלי.. אני כל יום שישי יוצאת עם חברים שלי ואני בקושי מדברת עם אבא שלי.. לא ראיתי אותו מחופש חנוכה... טוב אז סיפרתי לכם עלי ואני מקווה להשתלב כאן מהר

ש ק ד ב ת

New member
ברוכים הבאים...אלינו:)../images/Emo24.gif

אהלן בר! בתור אחת שנמצאת פה מעט זמן, אני שמחה על שהצטרפת אלינו.. אני ממש מזדהה איתך בכל הנושא של אבא, גם אני באותו מצב, אני בקושי רואה אותו ואם אני מדברת איתו-אז זה על דברים מאוד שוליים ואין לי איתו קשר של ממש. אני לא חושבת שאפשר להכריח מישהו להיות איתך בקשר, בייחוד שזה אבא, שהרצון להיות בקשר, והצורך הזה צריך לבוא קודם כל ממנו, הרי הוא אבא שלנו! אם את רוצה לדעת עלי יותר, את מוזמנת לקרוא את ההודעות שלי כאן למטה(או בפרט את ההודעה "סיפר חיי"). או פשוט לשאול אותי. אני לא כזאת גדולה ממך(אני בת 16 וקצת), כך שתרגישי פתוחה להפתח, לדבר, לשתף וכו´, הרי אנו שעברנו את זה -מבינים אותך הכי טוב אז... מקווה לשמוע ממך בקרוב..(כמה שיותר קרוב).. שקד

ואני רועי.....בן 15

אבל אני רואה את אבא שלי יומיים בשבוע... הוא גר קרוב אלי 15 דקות נסיעה .... וברוכים הבאים :)

no name 13

New member
תודה על קבלת הפנים..

רועי.. גם אבא שלי גרק ממני 15 דקות נסיעה אולי פחות.. הוא גר בת"א ואני בחולון אבל זה לא עוזר.. כי הוא עובד מלא ויש לו זמן רק בשישי שבת.. ומאז אני בכיתה ז´ אני יוצאת כל יום שישי.. אז יוצא שאנחנו ממש בקושי נפגשים.. הוא גם בקושי מתקשר אלי כי הוא התרגל שאני תמיד מתקשרת אליו ועכשיו אני רוצה שזה יבוא יותר ממנו.. ושקד.. עזר לי מאוד לקרוא את ההודעה שלך.. לדעת שאני לא לבד ושיש עוד כמוני... בכל מקרה אני לא ממש הייתי בבית בימים האחרונים אז לא נכנסתי לפה.. אבל בעיקרון אני כאן כל ערב.. אז ביי אוהבת בר

תמיד כאן בשבילך ../images/Emo140.gif

תמיד אם מישהו זקוק לתמיכה או לכל בעיה אני ועוד הרבה כאן בשבילכם !!

למעלה