שלום לכולם

liors72

New member
שלום לכולם

מה שלומכם.? יש לי שאלה תלונתית :) בשישי שעבר בשעות הערב החלטתי לחפש משהו נחמד לעשות. אז נכנסתי לכמה אתרים...עיתונים חיפשתי סטנד אפ......כלום חיפשתי הופעה....כלום (אלא אם כן הפילהרמונית בשתיים בצהריים עושה לכם משהו) חיפשתי משהו...אפילו סרט...היו 5 : 3 דוברי רוסית ללא תרגום 2 לילדים מדובבים. איזה ילד לעזאזל ער ב22:00??? אני במקור מהצפון ואנשים במרכז תמיד אומרים ששם ממש יבש. אז חדשות קטנות...יחסית לראשון יש שם דיי הרבה. אז מה עושה מישהו שבא לו קצת לצחוק או להנות מהופעה בלי להתחיל עם פרוצידורה של שישי בערב בנסיעות לערים אחרות. שמתם לב שחוץ מפאבים ובתי קפה אין בעיר הזו כלום?

cobainos

New member
יש פה כמה

שני מקומות של הופעות:מופת והיכל התרבות מופת מביאים פה ושם איזה סטנד-אפ או משהו מבדר..הייתי לא מזמן היכל התרבות הם יותר בעניין הצגות וקונצרטים, כידוע. מלבד זה יש כאן גם קולנוע כן, לצערי חיי התרבות בעיר הזאת אינם שוקקים יתר על המידה...זה מה יש

Shark Alarm

New member
רק שתדעו... ../images/Emo26.gif

שיש המון המון המון אנשים שבאים לבלות בראשון לציון בערבי שישי ושבת. חלקם מגיע מרחובות/יבנה/ת"א/לוד/הרצליה..

liors72

New member
המון אנשים?

אתה מתכוון לדיסקוטקים ולפאבים לא לאלו התכוונתי

liors72

New member
שירשיר..

את רואה משהו בימי שישי? אני לא ועל זה דיברתי הכל במהלך השבוע ובשבת וכולה רציתי משהו לשישי בערב...

ShirShir

New member
ההיכל לא עובד בימי שישי בערב

רק בבקרים ובמוצ"שים. מופת עובד בשישי!!!

למעלה