שלום לכולם

שלום לכולם

אני יודע שיש כאן הרבה חברים ותיקים אבל גם חדשים והמילים האלה מיועדות לכולכם.... כפי שאתם ודאי יודעים אני לקראת אלבום חדש אחרי 6 שנות שתיקה מוסיקלית. חיכיתי לזה הרבה זמן ובעיקר מאז חזרתי מהמזרח לפני שנה וחצי...... מאותו יום אני מתעסק בעיקר בלהגיע לתקופה הנוכחית.... האתר הרישמי שלי עלה ואיתו גם הפורום הזה..... הכל כבר בעצם מוכן.... השירים עוברים את הליטוש האחרון.... הסינגל הראשון ממש עוד שבועיים וקצת אצלכם..... הקליפ גם הוא ערוך ומחכה שתיראו אותו ובעיקר אני..... רעב כבר להשמיע ולהופיע עם השירים האלה שעבדתי עליהם עם הרבה אנשים טובים שעוד רבות ידובר עליהם.... בימים אלה אני בחזרות עם להקת הנגנים שלי - בראשותו של טל מטמור שהפיק את האלבום כולו..... לאלה שכבר הולכים איתי שנים רציתי שתדעו שזה לא מובן מאליו בעיניי שכבר 10 שנים אני רואה אתכם בכל מסגרת שבה הופעתי אז תודה לכם וגם לבת אל מנהלת הפורום ולאבירן שעיצב את האתר ומכין לכם עוד הרבה הפתעות.... מקווה שתהנו כאן אני מבטיח לבוא לבקר שתהיה לכם שנה מצויינת אמיר

בהצלחה

כולנו איתך .... מגיע לך להצליח אתה מוכשר. השיר החדש מאוד מיוחד ומרגש אני לא מעריצה בת 16 אלא אמא בת 34 אז תדע שיש הרבה אנשים בגילי שמאוד מעריכים אותך

vmeytal

New member
|לאישלג|../images/Emo24.gifיאא, אמיר איזה מאמי

לא ציפיתי שתכתוב כאן והופתעתי לטובה מחכה כבר לאלבון המלא, והסינגל הראשון בהחלט פצצתי אוהבת ומאחלת המון בהצלחה מיטל (וגם שירי אחותי) מקרית ים
תמשיך לכתוב לנו פה בפורום,ושיהיה לך חורף חמים ונעים במיוחד

aMiRi GiRl

New member
היי אמירוש מה נשמע ?

איזה כייף לשמוע ממך....אני רק מאחלת לך המון בהצלחה עם הדיסק החדש ,ובדיוק כמוך גם אני מצפה בקוצר רוח לדיסק החדש, לקליפ החדש ולהופעות החדשות שלך.שיהיה לך המון בהצלחה ,ממני בהמון אהבה והערכה ,סיגלית לבינה

TetiBETTY

New member
פעם הבאה תעשי הוספת תגוב להודעה

של אמיר ולא למישהי אחרת שהגיבה לו. ככה זה לא יהיה משורשר.

TetiBETTY

New member
תודה רבה שנכנסת ../images/Emo140.gif

כיף לשמוע ממך, המון הצלחה בדרך החדשה. כולי ציפיה לדרך החדשה, לשירים החדשים ובכלל לחזרה שלך למוזיקה
בת אל.

אמיר היקר שלי../images/Emo99.gif

כפי שאפשר לראות אני כמובן נמצאת גם כאן בפורום הרשמי שלך
. גם אני מרגישה כמוך ומשתוקקת לקראת הדיסק החדש שלך ולהופעות שלך עם שירך החדשים.אני תמיד אלך איתך לכל אורך הדרך כמו שעשיתי בעבר וכמו שאני עושה היום וכמו שאני יעשה בעתיד לתמיד ככה שה10 שנים המדהימות האלו הן רק ההתחלה
.אתה כבר יודע כמה אני כל כך אוהבת ומעריכה אותך אתה איש נדיר ומיוחד מאוד.כל בוקר כשאני מתעוררת וכל לילה לפני שאני הולכת לישון אני מודה לה' שזכיתי להכיר אותך.שתהיה לך שנה סופר מצויינת ומוצלחת שמלאה בהמון אושר הצלחה המון חיוכים ואך ורק טוב
. אוהבת מאוד ותמיד איתך לנצח
רעות

chuti

New member
שלום אמירר =]]

בהצלחה עם הסינגל הראשון ועם הדיסק שיצא. =]

חיה בס7ט

New member
מקסים שכמוך...../images/Emo24.gif

קודם כל
שרשמת... ועכשיו אאחל לך:
בכל דרך שאתה הולך אליו אתה טוב ומקסים ומוצלח בכל מה שאתה עושה
אתה רק משתבח אם השנים כמו
מעריכה אותך מ.."היי פייב" עד עכשיו שומרת את התמונות את המכתב ששלחת אליי...
תמשיך להיות כמו שאתה...ותאמין לי שאתה תפרוץ גבולות...
שולחת לך
ענקי
+
ו....מחכה כבר ל...
חיוך שלך שווה מיליון$

jango2221

New member
אחי למה שלא תקים גם קהילה בסנוגי

סנוגי הוא אתר המסרים המיידים חינמי ואנונימי לקהילות. זה כמו מסנגר רק שזה פתוח לקהילה שלכם ולא בנוי על רשימת אנשי קשר. נרשמים (פותחים קהילה) מקבלים כתובת אנטרנט נכנסים ומעבירים מסרים מידיים עם מי שמחובר http://www.snooggie.com

1sHiRuSh

New member
שהיה בהצלחה....

אמירו'ש כמה חיכיתי לדיסק והינה סוף סוף זה מגיע! שהיה לך המון המון בהצלחה!!! שמחתי מאודד שרשמת פה.... :]

סנטה

New member
הוא עדיין קיים?

טוב לדעת. סימני הפיסוק ו 3 נקודות...מודים לך !

למעלה