שלום לכולם

poiawh

New member
שלום לכולם

תראו אני לא קורא את ספריו של קרלוס קסטנדה,למרות שקראתי כמה עמודים משני ספרים לפני זמן רב. הייתי רוצה לדעת מה אתם יודעים על יצורים בלתי אורגניים,כל ידע שיש לכם על העניין הזה,במיוחד על אינטרקציה ביניהם לאדם אם קיימת אינטרקציה כזאת בכלל ואם היא קיימת איך האדם חווה את האינטרקציה עימם על ידי חושיו, כלומר האם הוא מבחין בהם,שומע אותם וכו וכו?

poiawh

New member
שאלה נוספת

נע לענות על שתי השאלות בנפרד.תודה. מהו חולם,מהו יוקש ומהו רואה?או לחילופין מהי חלימה,מה זה ייקוש ומה זה ראיה. אם אתם יכולים אני מעדיף שלא תכסכו בפירוט.

תשובות פשוטות

חולם ויוקש הם 2 סוגים (מתוך יותר מ-2) של מבנה אנרגטי שיכול להיות לאדם. "לראות" אפשר להסביר בכמה אופנים: א- זה מה שקורה כשמרכז הראיה מנהל/שול בגוף ב- איזור של נקודת הכינוס חלימה - זה להזיז את נקודת הכינוס לאיזור בשם חלימה ייקוש - זה כמו "לעבוד על מישהו" אך ללא כוונת של רווח אישי... זה "לעבוד על מישהו" על מנת ששני הצדדים ירוויחו אנרגיה פנויה... וכתוצאה מכך גם מגדילים את המודעות של היקום. ראיה - זה מיקום של נקודת הכינוס שבה רואים את האדם כ"ביצה אנרגטית" (ומובן שיתר הדברים גם נראים באופן שונה מה"רגיל") אלו היו תשובות פשוטות, שיכולת למצוא אותם אילו קראת את הספרים של דון קרליטוס...

poiawh

New member
תודה

משום מה אתה לא מעוניין שאדע? אשמח אם מישהו אחר מוכן להסביר על יצורים בלתי אוגרניים. אשמח גם לתשובות נוספות, כל אחד ומידת הבנתו לגבי השאלה השניה בנוגע ליקוש חלימה וכו.. תודה.

poiawh

New member
אוקיי

בוא נאמר שאדם כבר שומע אותם בתוך ראשו ,והוא יודע שזה לא מחשבותיו הפרטיות,מה הוא יכול לעשות בכדי להיפטר מהם? איך נפטרים מיצורים בלתי אורגניים שמתקשרים איתך?

poiawh

New member
אגב

בפסיכולוגיה ופסיכיאטריה שמיעת קולות מוגדרת כסכיזופרניה. מחכה עדיין לתשובה.תודה.

poiawh

New member
אגב

בפסיכולוגיה ופסיכיאטריה שמיעת קולות מוגדרת כסכיזופרניה. מחכה עדיין לתשובה-איך נפטרים מזה?תודה.

ibag

New member
האם בפסיכולוגיה ופסיכיאטריה

מקור של הקולות הם ייצורים לא אורגנים?

ibag

New member
אם הוא כבר שומע אותם בתוך ראשו

איך הוא יכול לדעת באמת שהם לא מחשבותיו הפרטיות?

poiawh

New member
בכל זאת

מישהו מוכן להרחיב על יצורים בלתי אורגניים,וגם להסביר איך נפטרים מהם?

poiawh

New member
לשלאותיך

אני לא פסיכיאטר או פסיכולוג אבל אני בטוח שבתחומים האלה ההסבר לקולות שסכיזופרנים שומעים הוא הסבר לוגי מדעי רגיל, כמו חוסר איזון בכימיה של המח.אני מניח שאתה כבר יודע זאת וזאת הייתה שאלה רטורית. לשאלה השניה.-אני בטוח שמליוני הסכיזופרנים שקיימים בעולם לא הולכים סתם לפסיכיאטרים ונוטלים תרופות רק בגלל מחשבותיהם הפרטיות הרגילות,כלומר אם כל מראות השווא שהם רואים וקולות/הזיות שהם שומעים היו סתם עניין של משהו רגיל("מחשבותיהם הפרטיות")סביר להניח שהם לא היו צריכים עזרה וגם שלא היו מתלוננים על שום דבר כי אז מה שהם חווים היה נראה להם רגיל,שהכול כשורה.אתה לא חושב? ועוד משהו שאני רוצה לאמר.אלף כל אני חושב שהשאלות שלך הללו לא רלוונטיות לחלוטין,לאור העובדה שאני סתם הצבעתי על עובדה מסויימת שקשורה לעולם הפסיכיאטריה.דיברתי על סכיזופרניה כי זה דווקא כן רלוונטי בהתחשב שבשני המקרים האדם שומע קולות. דבר שני-אתה לא חייב להיות כזה עויין.אני שאלתי שאלות,אם אתה מעוניין לענות אז תענה,אם אתה לא מעוניין לענות אז אין צורך.

ibag

New member
אין לי שאלות רטוריות

אם אתה מחפש סיבה אפשרית לשמיעת קולות, ואתה מעלה את נושא הסכיזופרניה, אבין את הקשר. מכיוון שלפי הבנתי אתה כבר קבעת באופן חד משמעי שהקולות בראשך קשורות לייצורים לא אורגנים, לא מובן לי מה זה רלוונטי בכלל איך המדע מתייחס לעניין. אתה צודק, לשאלות מסוג זה על הייצורים הלא אוגנים אני באמת לא מעוניינת לענות.

poiawh

New member
ibag

אני לא יודע איפה קראת שאמרתי שאני אישית שומע קולות בראשי. ואתה עוד מתיימר להיות מודע,אבל מן הסתם מסיק מסקנות שגויות.

ibag

New member
זה באמת לא אישי

אתה יכול להוריד את מילת השייכות "שלך" (במקום "קולות שלך" להשאיר "קולות" בלבד) והמשפט עדיין יהיה באותה המשמעות. לי זה לא משנה אם הקולות הם שלך או של חבר שלך, אתה זה שמוצא עניין בהם ואתה זה ששואל לגביהם. בינתיים לא הסקתי שום מסקנה (היו לי רק השערות), כדי להסיק מסקנה אני צריכה להבין אותך יותר וכדי להבין אותך יותר אני שואלת שאלות. מכייון שבמקום לענות לי אתה עסוק בלשפוט אותי, יש סיכוי שבחיים לא אבין מה בדיוק אתה רוצה לדעת. ואם כבר מדברים על מסקנות שגויות, איפה כתבתי שאני מודעת, או מאיזה משפט הבנת שזה מה שאני טוענת?

למעלה