שלום לכולם

shalti

New member
שלום לכולם

קצת קשה לי להתחיל, אז אני אתחיל עם ברכה לכולכם אני ממש מעריץ אתכם, עם כל הקושי שעובר עליכם אתם פה לעזור לאחרים שהם באותו מצב כמוכם אני מאחל לכולכם החלמה מלאה ומהר וכשזה נאמר אני אמשיך הלאה הסרטן עבר כמו שתי וערב בחיי אימי נפטרה מסרטן, איזה בדיוק אני לא זוכר, היתי בן 9 לאבי היה סרטן, הוא החלים לגמרי, ואני בכלל לא ידעתי מזה, לא ידעתי שיש לו סרטן עד לפני שנה בערך, והיה לו סרטן בשנות השמונים!!!!! רק אימי החורגת ידעה מזה, הוא החליט לא לספר לנו, שזה קצת עיצבן אותנו, אנחנו משפחה או לא? הרי הוא האבא היחיד שיש לאחותי היה סרטן שד והיו חייבים לכרות את שני שדיה סבתי מצד אימי וסבי מצד אימי החורגת נפטרו מהסרטן ככה שיש לי רקע די ארוך עם הסרטן, אבל, לא ממש "היכרתי" את הסרטן, או שהייתי צעיר מדי או שלא ידעתי והיום, יש לי ידידה טובה מאוד, כמעט אחות, שיש לה סרטן, שאני לא מבלה מספיק זמן איתה, למרות שאני רוצה, מסיבות שונות, עבודה בעיות שונות וכן הלאה אז איך אומרים למישהי אני אוהב אותך, אני דואג לך ללא הפסק, וכרגע, למרות שזה הורג אותי אני לא יכול לבלות איתך מספיק זמן? אני חושב שהרגע אמרתי, אבל זה לא מספיק, זה אף פעם לא מספיק איך זה יכול להספיק? אני רוצה לחבק אותה ובחיבוק הזה להשכיח ממנה את הכל, להפוך את הכל לורוד וטוב לעטוף אותה בחום אושר וטוב, להשכיח ממנה את כל הבעיות ולהפוך את חייה לגן עדן אפילו לדקה אחת, מילים אף פעם לא יספיקו מה עושים אנשים יקרים? שאלתי

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif מחבקים

חיבוק הוא לא רק דבר פיזי חיבוק הוא חברות ואהבה ללא תנאי חיבוק הוא רצון לעזור ולהיות חבר אם אין לך חספיק זמן להיות איהת כמו שאתה רוצה זה בסדר היא מבינה את זה היא רוצה אותף כחבר וידיד ומישהו שיהיה לצידה ואין זה משנה אם זו שניה שעה או יממה היעקר שאתה מושיט את היד ונותן לה להרגיש אהובה ורצויה המעט הזה הוא חלק מהמפתח להחלמתה
אינך יכול להפוך את הכל לוורוד ההפיכה לוורוד היא התפקיד שלה התפקיד שלך הוא לתת את היד ולהראות לה שיש לה חברים ואוהבים מכאן ואילך היא צריכה לעשות את הצעדים על מנת לחבר בין האהבה לבין האני העצמי שלה ומכן יצמח הכוח והצבע והחיים היפים
שרון

shalti

New member
תודה שרון

אני מקווה שזה עוזר לה, אבל אני מרגיש שאני לא עושה מספיק אני מרגיש שאני לא אומר לה מספיק כמה אני אוהב אותה אני לא יודע, זה פשוט מסובך מדי שאלתי

יאיר24

New member
הזמנה

בשנים האחרונות יוצא לי להיפגש עם אנשים אשר חייהם מאוד מאוד אינטנסיביים. חיים הדורשים כל כך הרבה. מבחינתי דורשים כל כך הרבה מהאדם אשר חי אותם. מה עושים עם זה? שנים שמוצא תשובות רבות וממשיך לחפש עוד ועוד.. מזמין אותך לשוטט כאן ובפורום הסרטן של y-net מזמין אותך להרבה סבלנות והרבה הקשבה ולתהליך ארוך של למידה. מזמין אותך מכיוון שנסיון אישי כמו שלך הינו כל כך מורכב ומבקש התיחסות כל כך מורכבת. זמן עיכול כל כך ארוך וחכם. אתה מוזמן להכיר את האתר של עמותת חוסן שאנו חלק ממנה למטה נצרף הקישור. אם מתאים לך, אתה מוזמן להכיר וללמוד אט אט ולהסכים מראש לתהליך ארוך של הכרות ולמידה. סליחה אם אני מתפרץ אליך. מספר לך מעט מנסיון חיי. זוהי אחת מההסכמות שעשיתי עם עצמי כשאחותי נפטרה באותו היום באותו הזמן ובאותו המקום בו עשינו ברית מילה לבני. והיא כ בת 22. למדתי רבות וחיי השתנו ומשתנים עקב כל כך הרבה אירועים בחיי. ללמוד בשבילי משמעותו: לדבר עם אנשים, לקרא ספרים, להתייעץ עם חכמים, לשוטט במשמעויות ולהחליט בעצמי ורק בעצמי מה זה אומר לי ומה אני עושה עם זה. אתה יכול לעשות דברים חזקים מאוד בחייך ובחיי אחרים מאחל לך טוב יאיר

אודליה*

New member
שאלתי ../images/Emo140.gif

מתחילת הערב אני מול המסך וחושבת במה ואיך להתחיל? כותבת תגובה ומוחקת, אחרי יום קשה מאוד שעבר עליי השארת אותי ללא מילים, התרגשתי שאלתי עד דמעות. יכולתי לסכם את הכל במילה אחת שהיא "תודה" אבל חשוב לי שתדע שעצם הידיעה שאתה כאן ומכל הלב שווה לי אלף חיבוקים אלף מילים ואלף שעות של בילוי יחד. לא תמיד כמות הזמן היא דוקא האיכותית, אוהבת אותך המון שאלתי אודליה*

למעלה