שלום לכולם

בלבלה

New member
שלום לכולם

הי אני ילדה בת 14 וההורים שלי נפרדו שאמא שלי הייתה בהריון אני לא מכירה את אבא שלי ואני גרה רק אני ואמא שלי בבית אני ילדה יחידה וזה קצת מעצבן לחגוג את הסדר לבד !

ש ק ד ב ת

New member
קבלי חיבוק אוהב וחם../images/Emo24.gif

נכון באמת הרגשת הנאחס בלחגוג את הסדר לבד, בעוד שכל החברות,חברים,ואנשים חוגגים עם כל המשפחה, האם יש לך חברה טובה,שאמא שלך ואמא שלה בקשר?! וכל אולי לציעי לאמא,לחגוג את הסדר עם חברה שלך גם אמא תהנה מכך,וגם את תרגישי יותר טוב.. מקווה שיהיה לך רק טוב, שקד

אני מבינה אותך../images/Emo140.gif

אני מזה מבינה אותך... אני מצטערת בשבילך... אבל תיראי יש לך את אמא שלך שאוהבת אותך וסבא וסבתא... שיכולים להיות איתך!!! ורגע עם אבא שלך היה את חושבת שמשהו היה עוזר? הם היו רבים ורבים ולא היית בכלל נהנת מליל הסדר עם הורייך התגרשו סימן שהיתה סיבה מוצדקת לעניין אז תחשבי חיובי ואל תשקיעי את עצמך במחשבות עצומות את תטבעי בסוף בדמעות של עצמך

נגה*

New member
בלבלה...

אני גרושה מאבי ביתי , בת ה-10 , כנ"ל נפרדנו כשהייתי בהריון,וביתי הכירה את אביה לראשונה כאשר הייתה בת 8 לערך. לא נוצר קשר הדוק ואוהב בניהם מלבד העובדה שהם אב ובת. מצידי עודדתי את הקשר, ואף פעם לא ערבתי אותה עם הבעיות בנינו ולא חסר, גם כיום, אך לדעתי העדרותו בילדותה המוקדמת מנעו קשר טוב יותר, אולי השתנה בעתיד, לציין כי הוא חי בחו"ל, ולאחרונה חזר ארצה. ומה שבעצם רציתי לשאול אותך הוא איך היה עד עכשיו? איפה חגגתן את החגים? ומה הרגשתך כלפי אביך? ומה מחשבותייך לגבי קשר עימו בעתיד? ומה התייחסותה של אימך? אינך חייבת לענות, אך אשמח מאוד. למרות שאני עצמי באה ממשפחה גדולה ( 7 אחים ! ) איני חושבת שזה אסון גדול לחגוג לבד, אולי !!, לא בטוח. אנו חוגגות לרוב עם המשפחה, אך לפעמים הייתי שמחה להשאר בבית ! בחיבוק חם !!! נוגה.

מאיה123

New member
קרה לי משהו דומה, אולי תוכלי לעזור../images/Emo23.gif

אני ילדה, לפני כמה זמן התברר לי שלאבא שלי יש ילדה נוספת, הבעייה במפורט נמצאת למעלה, בכותרת- בעייה גדולה וחשובה! אני מקווה שתעזרי לי- את נשמעת מאוד נחמדה!
מאיה

למעלה