שלום לכולם

shehela1

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. אני בחור צעיר, אני נמצא באיזור ניו יורק. אני מחפש עבודה בכל תחום. אני יודע אנגלית ברמה שאני יכול להסתדר במכולת. אם למישהו יש איזה שהוא רעיון בבקשה שיצור קשר תודה רבה רבה

Vdrums

New member
חבל, אני מחפש עובדים

שיש להם אנגלית ברמה של CONSTRUCTION...

zelig0n

New member
../images/Emo4.gif אמממ ... לא קוראים לאנגלית הזו

ספרדית?

Vdrums

New member
כפרע זו היתה בדיחה.

לא חשבתי להעסיק מדריכת כושר בשביל הפועלים, יכול להיות נחמד

למה שלא תתחיל לעובד עם ישראלים ?

ובכלל עבודה אשר תכבד את בעליה וכמובן אותך עם הכנסות גבוהות לצאת ממסגרת מעגל העבודה ולהרוויח בגדול כל כך הרבה סיבות למה כן להקשיב למצגת המצ"ב מטה אשר חלק מהן (והן כל כך רבות ) 1. מדברים חינם עם הבית בישראל ללא הגבלת זמן גם מהנייד וגם מהטלפון בבית (אין צורך במחשב |) 2. אפשרות של קבלת רווחים על השיחות 3. אפשרות לפתוח עסק עצמאי מהבית 4. לפתוח עסק בארה"ב ,בשחנאי , הונגקונג, טיוואן או כל מקום אחר באסיה ולהמשיכו בישראל 5. לשכב על חוף הים בתיאלנד והעסק ממשיך לעבוד בשבילך 6. 7. 8. ויש עוד הרבה , אבל את זה כדאי שתקשיבו למצגת !! לא תפסידו ביי

Vdrums

New member
נו ברור הרי כל אחד יכול לפתוח עסק

בארה"ב. מה שכן סעיפים 7 ו-8 ממש משכנעים.

עסק עםזכיון לא כל אחד יכול לפתוח

חבל שכך חושבים אבל אין דבר - החשיבה המנטלית של ישראלים היא קודם כל לא להאמין או לחשוב כי דופקים אותך והרי כל החברות בינהן סלולר בישראל ובעולם הגדול דופקים אותנו מידי יום ביומו ומה עם קרטל בזק שדפק אותנו זה עשרות שנים ?? אבל נטיית מוחו של האדם הוא לשכוח שפעם בזק חיכינו להם עשרות שנים עד שיואילו להביא לנו קו לשימוש ביתי וגם זיכרוננו קצר מידי להבין שכל המנויים שהבאת אתה לחברות הסלולר בה אתה חבר מזה שנים ולא קיבלת ולו מילת תודה או פרח ליום הולדתך אבל, המשך בשלך שיהיה בהצלחה ביי

Vdrums

New member
כנראה את אוהבת ש#$%^$% אותך...

כי את זוכרת כל ד‏$%^& וג&*$$

shlomisorin

New member
אם אתה רציני

אני מכיר כל מיני עבודות באזור ניו יורק אבל אני לא יכול לפרט לך באתר כי זה בניגוד לחוקי האתר אם אתה רציני ובא לך לשמוע הטלפון שלי זה 19177760954

למעלה