שלום לכולם....

behappy

New member
שלום לכולם....

שלום לכם ונעים מאוד,אני שיר ויש לי בעיה כלשהי:אני מתאמנת בריצה ועוסקת בפעילות אירובית במשך כ-7 שנים ברציפות.בחצי שנה האחרונה אני משתתפת באימוני ריצה אינטנסיביים הכוללים ריצות ארוכות (כ-20 ק"מ)כפעם בשבוע ריצות קצרות יותר וכן אימונים נוספים ברכיבה על אופניים וכו. בכל מקרה לאחר אימון ריצה לפני כשבועיים הרגל והגב כאבו לי מאוד ולא יכולתי ללכת,להתכופף,להתיישב ולרדת במדרגות.אני הולכת לפיסיותרפיסט שאיבאן בעייה בחוליות הגב -בליטות וחוסר גמישות.שאלתי-הא יש משהו שאוכל לעשות כדי לשקם את המצב חוץ מהטיפול אצלו(שהוא ארוך ואיטי מאוד)והאם יש לכך סיבה כלשהי שזה המצב של בגב שלי?? תודה לכולכם ומקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלות האלה... ממני שיר

שיר יקרה

ראשית , פיזוטרפיה זה קונוונצינלי אבל הרבה פעמים זו הדרך הבטוחה להחלמה.. שנית אני מקווה שדר´ יובל געש שהוא כירופרקט ועונה פה מפעם לפעם יראה את שאלתך ויתייחס , עד כמה שאני יודעת כירופרקטיקה עושה נפלאות לכל מה שקשור לבליטות וחוסר גמישות בחוליות הגב. בכל מקרה את מוזמנת להכנס למאמרים - ישנו מאמר בנושא כירופרקטיקה. נראה לי כי עסקת בפעילות גופנית קצת יותר ממה שגופך היה מסוגל , הכאבים הינם בקשה פשוטה למנוחה והאטת הקצב..בכל מקרה נסי לא להלחם בגוף כרגע ואם את מרגישה שהוא זקוק למנוחה - נוחי.. שיאצו יכול לעזור לפיזוטרפיה ואולי לזרז במעט את ההחלמה הרבה בריאות יעל

ואחרי שתפתרי את הבעיה...

או בזמן שאת פותרת, ניסית לעשות משהו רך יותר או עגול יותר? אפילו בטכניון בחיפה יש קורסים בשיטת אלכסנדר. טאי צ´י או יוגה, למשל, יכולים לתת לגוף את הרגישות וההקשבה המספיקה כדי לא להגיע למצב הזה שוב (ואם את עושה את התרגילים תוך כדי הקפדה לא לדפוק שום דבר, ואם יש לך מורה טוב...)

behappy

New member
../images/Emo51.gifרבה לכולכם!!!!!!!!!

סתם שתדעו,עברתי לפעילות על אופני כושר והתחלתי טיפול פיסיותרפיסטי שעוזר פלאים...... ממני בתודה-שיר

למעלה