שלום לכולם

• פותח הנושא edg
  • פורסם בתאריך

edg

New member
שלום לכולם

היום התקנתי RED HAT 7.2 בהצליח (לפחות כך זה נראה), והיסתכלתי קצת מסביב, בלי הבנה (לצערי
). מישהו יכול להביא קישור למדריך לינוקס (אם אפשר אז בעיברית, אבל לא חובה) תודה רבה מראש ED

beitar

New member
מדריכים מלאים בעברית זה קצת בעיה

אני אתן את המדריך הכי טוב שאני מכיר, לבסיס של הלינוקס שקיים ברשת... (לכל בעיה שלא תהיה לך, תמצא שם תשובה, אני מתכוון מבחינות של דחיסה ופריסה של קבצים, עריכת קבצי טקסט ועוד...). מדריכים בעברית, אתה יכול למצוא כמה לא רעים להיכרות עם המערכת ב www.ivrix.org.il שנכתבו על ידי OFC (אבל הם לא ממש מעודכנים נדמה לי... אבל נותנים היכרות טובה עם הכלים הגרפים).

edg

New member
תודה רבה על כל הלינקים

יש לי ספר-LINUX העידן החדר (מעדורה שניה) של עודד קורן בהוצאת עוד עמי שיצא ב10/99 האים אפשר ללמוד עלין או רצוי לקנות חדש יותר? תודה ED

matam haifa

New member
קצת על "איך לומדים" ../images/Emo44.gif

לא תמיד יש צורך לקנות ספר חדש. כמה דוגמאות: אם יש לך ספר על word 2 או word 97 , ותרצה ללמוד word xp , תוכל ללמוד מלא מלא מלא דברים מהספר, ואת החסר תשלים בקלי קלות מהחומר העצום שיש ברשת. כנ"ל לגבי לינוקס, תיכנות C C++ VB ועוד ועוד. 99% שהספר הישן יעזור מאד קבל טיפ קטן: בעזרת KazaA רק תעשה חיפוש על המילה Linux , לא תאמין כמה מדריכים תוכל להוריד.... בהצלחה!

ezaton

New member
גם וירוסים

תגיד לי, מייקל, למה יש לך תמונה של ביל מצורפת לכמעט כל הודעה שאתה כותב? Ez

matam haifa

New member
יפה, הפעם לפחות

הסכמת עם הכתוב, אך לא עם התמונה :)) יש התקדמות..

למעלה