שלום לכולם...

pachanga

New member
שלום לכולם...

הפורום הזה לא ממש מתאים לי כי אני רווקה שרוצה להתחתן. למה זה נראה לי רחוק ממני? ואני בת 27 .... ואני לא מכוערת ולא חסר לי כלום

dorlim

New member
ראשית אני לא חושבת שזה עניין של גיל

יש כאלה שבגיל 21 כבר מוכנים להתחתן ויש כאלה שלא.... (אני התחתנתי "זקנה" בת 29.5) שנית, אני יודעת שלחץ בעניין הזה לא תורם לשום דבר כיוון שכשמתחילה מערכת יחסים חדשה אי אפשר לדעת לאן היא תוביל ואם בכלל הצד השני מתאים לנו.... לפעמים מספיק לשדר שהכוונות שלך הן רציניות כדי להלחיץ או לאיים על הצד השני ובכך להביא לסיומה של מערכת יחסים שאולי היתה יכולה להוליד משהו יפה. בקיצור, פצ´נגה יקרה, קחי את החיים בקלות ותני לזמן לעשות את שלו והכל יסתדר לשביעות רצונך.

שמופית

New member
קודם כל - תתעודדי...

גם כשאני הייתי בגיל 27, החתונה נראתה רחוקה ממני. התחתנתי בגיל 30 ואת בעלי הכרתי בגיל 29. אני מסכימה עם לימור וחושבת שצריך להוריד לחץ כי לרוב הגברים קולטים את הנשים ה"נואשות להתחתן" ובורחים מהן. אני חושבת שהכל זה עניין של גורל והיופי לא משחק כאן בכלל. וזו עובדה כי אצלי בשיכבה, הראשונה שהתחתנה היתה הכי מכוערת
אז תהני מהחיים בינתיים, תבלי ותשמחי וקבלי את עצמך כמו שאת ותאהבי את עצמך בכל מצב, ואז גם יהיה לסביבה (בחורים... בחורים...) הרבה יותר קל לאהוב אותך !

למעלה