את נמצאת בדיוק במצב שלי גם אני אחרי חודש וקצת, ירדתי 10-11 ק"ג ואני כבר תקועה הדבר מתסכל, במיוחד בגלל ההתלהבות מהניתוח. אני "קורעת" את עצמי בפעילות גופנית ונאדה, המשקל לא זז אני יודעת שהתהליך אמור לקחת זמן וכבר הפנמתי את הרעיון ש "לא עליתי ביום אחד ולכן גם לא ארד" אבל זה עדיין קשה. מסתבר שצריך סבלנות (ולי כניראה אין ) מה שנישאר זה פשוט להמשיך ולשמור ואולי להתרחק קצת מהמשקל ופשוט לחיות שיהיה לנו בהצלחה צפרדעית
אני ממש מבינה את התיסכול כשנתקעים זו נקודת שבירה אבל אסור להישבר חייבים להיות חזקים ולהמשיך לשמור ואף להתחיל לעבוד על פעילות גופנית זה בטח יעזור וגם אם לא - לא לוותר הגוף צריך מעט זמן הסתגלות ואז הקילוגרמים ימשיכו לנשור להם המון המון בהצלחה רומי
קצב הירידה שלך מצויין עד כה. אל לשכוח שתהליך הירידה נבלם כחודש לאחר תחילתו וממשיך לאחר הפסקה של שבוע שבועיים. זה בדיוק הזמן שבו מתייאשים כל עושי הדיאטה הרגילה. אולי גם הגיע הזמן לסגור את הטבעת ? אה ? היכן נותחת, אגב ?
תודה על העידוד, לגבי סגירת הטבעת הייתי אמורה לסגור אותה ב27.03 אבל אני גרה באיזור המרכז וסדר פסח השנה היה אצלי בבית כך שהיו הרבה הכנות ונאלצתי לדחות את הסגירה ל10.04, שזה ממש ממש ממש קרוב. לגבי שאלתך אז נותחתי בסורוקה (ב"ש) אצל ד"ר אבינוח שהיה מקסים.
לא לשכוח את מה שאמרה חנה מאיכילוב:"מה שיורד מהר עולה מהר!ומה שיורד לאט,נשאר!" המהירות לא משתלמת! תחשבי אם תרדי כל חודש וחצי 8 קילו,מה יקרה?תעלמי לנו!! אני ירדתי קצת יותר מ-20 קילו ב-4 חודשים ואני מרוצה עד הגג