שלום לכולם

idit2

New member
שלום לכולם

אני חודש וחצי אחרי, ואני פשוט "תקועה", ירדתי רק 8.5 ק"ג ואני לא מצליחה יותר, יש משהו שאפשר לעשות, כי זה מעצבן להתקע כך, בבקשה עזרה, תודה ושב"ש עידית

ליאת ו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה לפרום קצת מידע איפה נותחת
אצל מי
בהצלחה בהמשך הדרך כל בעיה שאליה אנחנו פה בשיבלך ליאת

idit2

New member
תודה,

נותחתי בסורוקה (ב"ש) אצל ד"ר אבינוח שהיה מאוד נחמד ואדיב. אני אישית לא סובלת את בית החולים הזה (צפוף מידי) אבל בהחלט נסבל.

צפרדעית

New member
עידית חמודה

את נמצאת בדיוק במצב שלי גם אני אחרי חודש וקצת, ירדתי 10-11 ק"ג ואני כבר תקועה הדבר מתסכל, במיוחד בגלל ההתלהבות מהניתוח. אני "קורעת" את עצמי בפעילות גופנית ונאדה, המשקל לא זז אני יודעת שהתהליך אמור לקחת זמן וכבר הפנמתי את הרעיון ש "לא עליתי ביום אחד ולכן גם לא ארד" אבל זה עדיין קשה. מסתבר שצריך סבלנות (ולי כניראה אין ) מה שנישאר זה פשוט להמשיך ולשמור ואולי להתרחק קצת מהמשקל ופשוט לחיות שיהיה לנו בהצלחה צפרדעית

RomiVais

New member
היי עידית - ברוכה הבאה!! ../images/Emo65.gif

אני ממש מבינה את התיסכול כשנתקעים זו נקודת שבירה אבל אסור להישבר חייבים להיות חזקים ולהמשיך לשמור ואף להתחיל לעבוד על פעילות גופנית זה בטח יעזור וגם אם לא - לא לוותר הגוף צריך מעט זמן הסתגלות ואז הקילוגרמים ימשיכו לנשור להם המון המון בהצלחה רומי

מסתבר שבשלב מסויים כולם מרגישים

תקועים... לא יאומן. זה ככל הנראה ההלם מהירידה...אסור לשכוח שאנחנו בדיאטה!!! ברוכה הבאה ובהצלחה

רוייקו

New member
שלום עידית וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קצב הירידה שלך מצויין עד כה. אל לשכוח שתהליך הירידה נבלם כחודש לאחר תחילתו וממשיך לאחר הפסקה של שבוע שבועיים. זה בדיוק הזמן שבו מתייאשים כל עושי הדיאטה הרגילה. אולי גם הגיע הזמן לסגור את הטבעת ? אה ? היכן נותחת, אגב ?

idit2

New member
היי רוייקו ותודה,

תודה על העידוד, לגבי סגירת הטבעת הייתי אמורה לסגור אותה ב27.03 אבל אני גרה באיזור המרכז וסדר פסח השנה היה אצלי בבית כך שהיו הרבה הכנות ונאלצתי לדחות את הסגירה ל10.04, שזה ממש ממש ממש קרוב. לגבי שאלתך אז נותחתי בסורוקה (ב"ש) אצל ד"ר אבינוח שהיה מקסים.

zoei1

New member
גם אני תקועה! חודשיים אחרי וירדתי

רק 11 -12 ק"ג וזה מעצבןןןןןןןןןןןן שיהיה לנו בהצלחה

OBY

New member
החילזון../images/Emo60.gifמן השפן ../images/Emo28.gif ...

החיפזון מן השטן... 8.5 קג´ בחודש וחצי ? איפה חותמים ? זה לאט ? מי צריך יותר מהר מזה ? "לא ביום אחד נבנתה רומא".... רק בריאות, OBY

שרה16

New member
שלום לעידית../images/Emo13.gif

לא לשכוח את מה שאמרה חנה מאיכילוב:"מה שיורד מהר עולה מהר!ומה שיורד לאט,נשאר!" המהירות לא משתלמת! תחשבי אם תרדי כל חודש וחצי 8 קילו,מה יקרה?תעלמי לנו!! אני ירדתי קצת יותר מ-20 קילו ב-4 חודשים ואני מרוצה עד הגג
לא לקפוץ מעל הפופיק........ שרה

למעלה