שלום לכולם!

israely1

New member
שלום לכולם!

היי נעים מאוד שמי טל. אני תלמיד בכיתה י"א בתיכון רגיל ...ואני לומד במגמת ג"ג 5 יח"ל . תמיד אהבתי ג"ג מכיתה ד' בערך אני ידעתי איפה כל ארץ נמצת ועל כל מני דברים כאלה.... ועכשיו שאנחנו עוסקים בג"ג עירונית וג"ג של מדינות העולם השלישי אני מבין כמה המקצוע הזה באמת מדהים ואני לא יכול לתאר לכם עד כמה אני אוהב אותו! הממוצע ציונים שלי גבוה ואני מאמין שגם הציוני בגרות יהיה טובים . נאי מבין את המקצוע הזה ממש טוב והגעתי למסקנה שהייתי רוצה ללמוד את המקצוע הזה בלימודים האקדמאים שלי . כמה שאלות לי אליכם אני פורום הג"ג היקרים! 1.באיזה אוניברסיטאות/מכללות בארץ נלמד המקצוע? (רצוי כמה שיותר קרוב לראשל"צ) 2. האם אני צריך ציוני בגרות מיוחדים במקצועות מסויימים? או שמספיק ג"ג 90 + ומתמתיקה 3 יח"ל 100? 3.מה דעתכם על המסלול של האוניברסיטה הפתוחה? והאם מישהו כאן לוקח או לקח אותו? 4.כמו כן אני אוהב מאוד היסטוריה בעיקר של ימי הביינים והעולם העתיק האם ניתן לשלב את הדברים? זה הכל. אני מודה מראש ואני חושב שאפילו אני אולי אשאר בפורום הזה ויתרום מהידע הפעוט שלי ואלמד הרבה. מצטער על השאלות הארוכות ויכול להיות שחלק מהשאלותעל האוניברסיטה לא יהיו הגיוניות כי אני לא מכיר את הנושא מקרוב. אני בעתיד חשבתי על תיכנון ערים שזה מקצוע שמאוד מושך אותי (בינתיים הערים היחידות שאני בונה הם במחשב) חשבתי גם על ארכיאולוגיה או על הוראה של ג"ג היסטוריה בתיכון. תודה לכווווווולם

ברוך הבא טל ../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון. אשתדל לענות על שאלותך לפי הסדר, בכל מקרה תרגיש נוח לשאול, שאלת שאלות יפות וחשובות ומאוד הגיוניות, אז אל דאגה, כל מקרה אנחנו לא צוחקים פה על משוגעים כמונו
היכן לומדים ג"ג ? בכל האוניברסיטאות בארץ ! וגם במחלק מהמכללות לחינוך כמו בית ברל ומכללת אורנים למשל. יתכן שבעוד מקומות, אני לא בטוחה.
תנאי קבלה - תנאי הקבלה למחלקות לג"ג הם לא מהכי גבוהים באוניברסיטה, אך הם עשויים להשתנות משנה לשנה ולפי מספר הדורשים. פרטים על תנאי הקבלה הנכונים לשנה זו תוכל לראות באתרי המחלקות שצרפתי לך למעלה. אני מאמינה שלא יהיו שינויים מרחיקי לכת בשנים הקרובות.
ציוני בגרות - למיטב ידיעתי ונסיוני אין צורך בשום מקצוע מורחב כתנאי קבלה למחלקה לג"ג, אלה בממוצע X שנקבע. גם מי שמעולם לא למד ג"ג יכול להרשם, זה לא תנאי מקדים.
לגבי האוניברסיטה הפתוחה - אין לי מושג. אולי מישהו אחר יוכל לספר על זה.
שילוב מקצועות באוניברסיטה - מקובל מאוד ואפשרי. לדעתי שילוב של ג"ג והיסטוריה הוא מעולה, אך יש עוד שילובים. יש כמה אפשרויות ברמות שילוב שונות ( ראשי ומשני, דו ראשי וכו... )
ולסיכום... אתה מוזמן להשאר איתנו, לשאול וללמוד. אם תדפדף פה קצת תראה שיש דיונים בעניין לימודים באוניברסיטאות ואולי תוכל ללמוד גם משם. במידה ותזדקק לעזרה או הכוונה במהלך השנה, אנחנו תמיד פה כדי לסייע. ודבר אחרון, ממליצה לך לבדוק את קישורי הפורום, בטוחה שתמצא שם דברים מעניינים.

israely1

New member
../images/Emo222.gifתודה תודה

אני מייד ניגש להתסכל בקישורים ובהארכיון הפורום :)

עוד משהו קטן../images/Emo140.gif

אני מקנאה במורה שלך יש לה תלמיד כל כך רציני, כל כך שאפתן, כל כך יודע מה הוא רוצה. ואני שמחה כמורה לשמוע שנושאי הלימוד מעניינים אותך. שיהיה לך בהצלחה.

israely1

New member
../images/Emo13.gif

כן המורה שלי אוהבת אותי ....אני חושב.......שאר הכיתה לא מראה עניין בכלל........

מגניב ? תראי מה מצאתי שם.

ולי זה ממש שימושי. כאן. את צריכה לראות אותי תופרת
. מי שלא שמאלי לא מכיר את ה"מגבלות". yyy שכחתי שזה פורום ג"ג

כן

ראיתי את האתר הזה חחח אח שלי שמאלי ותמיד היתה לו בעיה עם הנשק ותמיד הוא צריך לשבת בפינה של השולחן ותמיד תמיד תמיד

israely1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo8.gif

בהחלט! אין כמו צד שמאל....אני אוהב כל מה שקשור לזה....ואני קורא מלא מחקרים מדעיים על שמאליים ושומע כל מני עובדות מענינות על זה.... האמת שעכשיו חשבתי על איך אפשר לשלב את הגיאוגרפיה בקטע של צד שמאל והכל....והדבר היחיד שחשבתי עליו זו על העירה שנקראת "שמאלי" אבל זה פרט ממש שולי חייב להיות איזה קשר....אני יעבוד על משהו

israely1

New member
בכל מקרה

בקשר לקומונה שלי אני אודה לכל אחד שיבוא ויכתוב בה....יש לי הסכם עם תפוז שאם הקומונה תצליח אני אקבל פורום...ויש לי חזון שיהיה מקום לכל השמאלים בארץ לדבר ולתרום והכל........

קידום תכנים

אתה צריך לפרסם בפורומים השונים וגם כל פעם לשלוח למנהלי תפוז בקשה לקידום תכנים. אני אשלח לך מסר יותר מאוחר.

למעלה