שלום לכולם

liori73

New member
שלום לכולם

עיינתי קצת בפורום, עשיתי אפילו חיפוש רלוונטי ולא מצאתי "סינגלס" באוסטרליה/מאוסטרליה. מה יהיה?! זה נראה כאילו כולכם מארצות הברית, אני טועה?! אם כך צריך לשנות את שם הפורום.....
אם אני טועה, אני מבקשת מכל הרווקים שבאוסטרליה לקום כדי שאראה אותם. עוד מעט מגיעה לשם! מחכים לי ב-Dover Heights, Sydney

liori73

New member
ברוכים הנמצאים

וברוך הנמצא, אבל איפה האוסטרלים?!?!?! הם לא כאן?

TTמאניה

New member
לא הם לא כאן

אומרים שיש כאן המון יהודים. אבל רוב הישראלים שפגשתי לא ממש מתאימים לJAP. לא הבנים ולא הבנות. יש כאן הרבה יותר ישראלים מישראליות ויש וויכוח תמידי מה עדיף, גויה אוסטרלית או ישראלית. אין מסקנה סופית אבל .... בינינו.... האוסטרליות ממש אחלה. יפות מצחיקות, לא מתוסבכות אחרי הצבא וממש כיפיות. אני יצאתי עם ישראלית אחת בשנתיים האחרונות והחברה הישראלים באיזור שאני מכיר (הרבה) הם בדיוק כמוני. מצד שני הבחורים האוסטרלים חושבים שהישראליות מדליקות! אז בהצלחה בעולם החדש שלך!

liori73

New member
דבר מיוחד

כן, האוסטרלים מתים על הישראליות - הרגשתי את זה כשהייתי שם בעבר. נראה לי שכל מה ששונה ממה שמוכר - מדליק. כמו שאתכם מדליקות הבנות האוסטרליות. אם היית בתאילנד - היו מדליקות אותך הבנות התאילנדיות, לא ככה?! אני לא ממש התרשמתי מהבחורים האוסטרלים, אבל אני באופן עקרוני לא מתרשמת מבנים!
סתאאאם - מתה עליכם! למרות שקצת נמאס לי ממכם, אבל בכל זאת, משהו מניע אותי להמשיך לאהוב אתכם. בכל אופן, בשלב הראשוני, אני אשמח לחברה ישראלית בת גילי - בנים ובנות, יהודים, ישראלים, what ever להתערבב, להכיר, לבלות, להנות... יש לרווקים (ישראלים, עוד לא יצא לי להכיר רווקים אחרים) נטייה להיות נורא לחוצים להכיר רווקות - כאילו ישר רוצים להתחתן איתם....אפשר להרגע, להוריד לחץ ולהנות מעצם ההכרות overseas

V a r o d

New member
שלום חדשה פה... וגם אני מאוסטרליה

נכנסתי לבקר בפורום שלכם בעבר... אבל מעולם לא הייתי פעילה. אז אחרי שנה של 'ביקורי פתע' החלטתי לומר שלום.... אני ממלבורן... נמצאת פה כבר מספר שנים... וכמו שאמרו הרבה אנשים לפניי: . החלום לגור בחו"ל, לא וורוד כשאתה לבד. מקווה לשמוע שיש ישראלים נוספים פעילים בפורום מאוסטרליה.

למעלה