שלום לכולם

sync25

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה מאוד מעניינת.. לי כרגע יש 65 ניקודת אפילו שהיה המקסימום באנגלית אני הנדסאי אלקטרוניקה כניסון של שנתיים אני עולה לבד לקנדה ואין לי שם קרובי משפחה לכן יש לי רק 65 נק . אני רוצה להתחיל את תהליך ידוע לי שזה לוקח שנתיים אני יכול להגיש עכשיו אם 65 ניקודת ובנתיים הארי הנסיון נצבר ובסיום של שנתיים של המתנה היה לי כבר נסיון של 4 שנים וכך היה בתוך יותר נסיון ... האם אפשר איך לרשום מכתב לשגרירות קנדה על כך שיש לי 65 נק ו67 חסר לי 2 נק כולה פשוט להסביר להם את הסיבה הזהאת פשוט אני לא רוצה לבזבז עוד 4 שנים עד שאני יגע לשם .. אני רוצה להגיע לשם צעיר שהיה לי אפשרות להכיר משהי ולתחתן שם .. אני הבנתי שנסיון צבאי לא נחשב ( עבדתי בתור טכנאי בחיל אויר בסדיר )

sync25

New member
כן אבל עורכת דדיין שלי אמרה

ש שירות צבאי סדיר לא נחשב לנסיון !!!! רק קבע אני לא היית בקבע !!! לי יש 3 שנות סדיר נסיון בתור טכנאי חוץ מזה לאחר שירות בצבא אני עבדתי שנתיים בחברת הייטק במחלקת תיקונים שלהם ותפסתי תפקיד של הנדסאי .. אז מי צודק עורכת דין שלי או לא ?? כי אם שירות צבאי סדיר יש לי 5 שנות נסיון !! תודה..

joe2b

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

sync25

New member
לא

היא לא עורכת דיין שלי אני מעדיף לא להגיד את שמה .. רק תגידו מה יותר מהיר לעשות את זה לבד או דרך עורכת דיין ?? ומשהו יכול להגיד לי האם שירות צבאי סדיר נחשב לנסיון תעסוקתי או לא !!! (הייתי בתפקיד בצבא) !!!

tanisha

New member
So, she's not the one

So - she's also not the one who told you to make up a fictional common law partner ? I'm referring to you message in: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1712&msgid=93945335

יש רבים וטובים בפורום שהיו טכנאים

בשירות הסדיר וגם במקצועות אחרים שנמצאים ברשימת NOC 0 A B והשירות הסדיר הוכר להם, אני לא יודע מי עורכת הדין שלך ומה האינטרס שלה להטעות אותך, עורך דין לא גורם לתהליך להיות יותר מהיר, וגם לא משנה את התוצאות של התהליך, ברוב המקרים הוא רק מכין את הניירת ואפילו לא רשאי לייצג אותך מול ההגירה......הייתרון היחידי של עורך דין זה שהוא מאד מקפיד במילוי הטפסים והוא עושה יותר מטופס אחד בשנה. אבל אם תקפיד בעצמך ותקרא היטב אתה יכול לחסוך את העלות היקרה ולהגיש לבד. זה לא תהליך גרין קארד שבלי עורך דין מאבדים ידיים ורגליים.... זה קנדה. רבים בפורום מלאו לבד או בעזרת התייעצות עם חברים אחרים בפורום.

namkoo

New member
תכתוב 67 אחרת לא יתנו לך להמשיך

את התהליך. כשבאים לפתוח תיק בשגרירות ומגישים את הטופס המקוצר הם קודם בודקים שיש לך מספיק נקודות בשביל לפתוח תיק הגירה. אם לא יהיו לך מספיק נקודות על פי הטפסים, לא יפתח תיק!! על כן המלצתי - לכתוב בניסיון עבודה 4 שנים, במילא אתה מתכנן לעבוד בשנתיים הקרובות בזמן שאתה ממתין להמשך התהליך. בהצלחה!!

sync25

New member
כמה זמן לוקח לפתוח תיק ??

שלא היה פדיחות אחר כך שאני הכתבות 4 ואחרי חצי שנה הבקשו מסמכים להוחכה...

yanivran

New member
אל תדאג...

תרשום את הניסיון שלך בסדיר, ו... היום לוקח לפי מה שהבנתי הרבה זמן עד שמבקשים את המסמכים בתהליך החדש.

למעלה