שלום לכולם

פ י ט

New member
שלום לכולם

שלום לכולם אני חדש פה בפורום לא בארץ וראיתי שאתם רוצים לארגן תחרות בין חברי הפורום רעיון מצוין תעשו בחופש מתישהוא ומתי תביאו לפורום עוד מישהו מפורסם ?

רפי2002

New member
שלום פיט

אנחנו אכן שוקלים לקים תחרות בין חברי הפורום, כמובן שזה תלוי במ´ המשתתפים....כי אנחנו רוצים לארגן גביעים...אתה יודע, לעשות מה שהוא יפה :) ואנחנו גם מחפשים אחד שיוכל פחות או יותר לעזור לנו באירגון.... בקשר למישהו מפורסם....זה כמובן לא תלוי בנו...זה תלוי במישהו המפורסם הזה, מתי יהיה לו נוח... אנחנו חושבים את מי כדאי להביא, שיהיה מעניין....וכמובן שנשמח לקבל הצעות....ואם יש לכם קשרים למישהו....הם יתקבלו בשמחה :)

פ י ט

New member
אפשר להביא את

לא תהיה בעיה אני חושב להביא טניסאים צעירים אפשר להביא את דודי סלע אני יכול לסדר אולי או שאפשר להביא את שחר פאר שגם את זה אפשר לסדר

kinli

New member
אני מעוניין לעזור...

שלום.. אני בעל האתר israeltennis.com ואני אשמח לעזור לכם בכל דרך אפשרית.. תודה חגי

אם פרט לשם שלך

יש לך עוד איזה קשר לפיט סמפראס אתה מוזמן להביא אותו. אמנם אנחנו רוצים טניסאים בעלי שם עולמי, אבל נסתפק בו
אדר מורג

פ י ט

New member
איתי ?

מאיפה אתה אני חושב ששיחקתי נגדך באחת מהתחרויות האחרונות נראה לי שהיה צמוד בוא נעשה משחק חוזר איפה אתה גר ? נראה לי שהתחרות הייתה במגדל העמק או בגבעת אלה אולי זה היה בתמרת אני לא זוכר היה איזה משהו פוליטי

galitay

New member
חחחחח

כן אני חושב שניצחתי בגמר בתמרת רגע.. כמה זה היה? 6:2 6:3 3:6

למעלה