שלום לכולם .

byrdparis

New member
שלום לכולם .

לצערי "נתקלתי" בפורום הזה רק היום .. קודם כל ברצוני להגיד שאני מופתע המום ודי נרגש לראות שיש פורום העוסק בסיגרים "בעברית" . לאחר דיפדוף בדפי הפורום היחידים ותשומת הלב לתאריכים היני רואה גם שאין יותר מידי תנועה אקטיבית מאסיבית לכיוונו ...וחבל לי בכל אופן היני מעשן כבר 10 שנים בערך בעבר התעסקתי בתחום באופן פורמלי ועיסקי ביותר (חול ובארץ ) מכירה שיווק טעימות סיגרים המלצות הרצאות שהעברתי בפורומים שונים (לא וירטואלים) ועוד . מקווה שהתנועה תחזור ויהיה פה קצת יותר מעניין
יישר כח .

מני.ת

New member
ברוך הבא מפורום אודיו ../images/Emo124.gif

נעים לראות מכרים מפורומים אחרים. לא מזמן היתה הצלבה מעניינת בשרשור קפה בפורום אודיו...

byrdparis

New member
הי מני .

ראיתי את שמך ..אך לא הייתי בטוח שזה אתה . כן דווקא שיתוף וCROS מעניין מאד היה .
את האמת ששנותי עם סיגרים עולה על כמות הקפה שאני שותה ...למרות שאני אוהב גם וגם .. אך מעדיף ANY TIME וויסקי טוב ..ואיזה רובוסטו שמנוני
ואם צריך לקשר לקפה אז שיהיה עם טעם אספרסו עדין
כיף לראות אותך .

מני.ת

New member
אולי פעם נעשן סיגר יחד ../images/Emo24.gif

אני עם הסיגר מעדיף בדרך כלל קוניאק, אבל גם וויסקי מתאים לעיתים. יש לנו ארבעה נושאים משותפים בינתיים...

byrdparis

New member
4 ?

ספר נא לי...! . ?
קוניאק מתאים גם כן ..למרות שאני שותה אותו בדחיפות הרבה יותר קטנה מאשר וויסקי ..כך גם האוסף שברשותי . ולגבי העישון המשותף , ודאי וודאי ויפה שעה אחת קודם

מני.ת

New member
קוניאק זה עניין של גיל...

כך אמר לי פעם מישהו וכנראה צדק. אני מאד חובב וויסקי ומקפיד לשתות אותם (סקוטיים ואיריים) באהבה גדולה, אבל לפני קצת למעלה משנה התוודעתי לקוניאקים הטובים והתאהבתי (ראה חתימה שלי ). 4 משותפים: אודיו סיגרים אלכוהול טוב וקפה?

byrdparis

New member
חח אולי באמת זה גיל

בכל אופן אני תמיד הקדמתי את זמני
לגבי קפה ...אני אמנם אוהב אספרסו טוב ..אבל גסטרונומיה זאת אהבתי הראשונה
אני שף בין השאר ..

מני.ת

New member
זה בסדר... ../images/Emo13.gif

גסטרונומיה זה עניין שאצלי תופס מקום לא פחות חשוב מאשר נושא הקפה אליו אני מתייחס ברצינות רבה. אתה מוזמן להשתתף בפורום המתכונים בתפוז. האלבום שלי בפורום מתכונים

max63

New member
סליחה על ההתערבות בשיחה ה"פרטית"...

...אבל אני מחליף (עבורי) את אודיו בנגרות ומוסיף (עבור כולנו) "השתתפות בפורומים" (ולא אחד בלבד).

byrdparis

New member
מקס אם זה בפורום זה לא פרטי

אני מחכה שיבואו כל החברה שהיו פה בכמה עמודים הבודדים של הפורום להשתתף .. לכל אחד יש בטוח מה לתרום אפילו אם זה לא ברומו של עולם רק בשביל להניע את הרכבת קצת ...
נגרות זה מצוין .. עד כמה זה תחביב ועד כמה זה מקצועי עבורך ? האם ניסית או עשית כבר היומידור לעצמך ?

max63

New member
נגרות

ובכן אני מנהל את פורום הנגרות בוואלה מ2002, אז הקמתי אותו ומאז תופס תאוצה ומתקיימים מפגשי חברים תקופתיים. את הפורום הנוכחי יזמתי עם מני ושור ומקוה שגם הוא יתרומם קצת בפעילות. יומידור לא בניתי, אף שקופסאות לתכשיטים כן, אבל לא צריכה להיות בעיה מיוחדת. הנושא עלה פה פעם בפורום ובהחלט ניתן לייצר סידרה בחסכון לא רע של עלויות ובפורום קפה דברנו על ייצור עצמי של דוחסנים. אולי פעם כאשר אתפנה. סופ"ש נעים, מקס

byrdparis

New member
הי מקס ..

לנהל פורום על תחביב זה לא כמו לעסוק בו
אני צוחק כמובן . בכל אופן יש לי כמה וכמה היומידורים שמידי פעם מתמלאים ופעם או פעמיים רציתי להמשיך להגדיל את מספרם וגם DIY עבר במחי .. האם יש להשיג "סידר" בארץ ? ל"רפד" את הבפנוכו ?

max63

New member
אני בספק

אני בספק אם תשיג spanish cedar אבל אין בעיה להזמין גמה "דפים", יחד עם מדי לחות איכותיים יותר או פחות. פריטים אלא, יחד עם הפרזול (צירים דקורטיביים וידית פתיחה) מקפיצים את מחיר חומרי הגלם למספר תלת-ספרתי. האם אתה מחזיק יומידורים לשימוש שוטף ואחרים לאחסון ארוך טווח או שכולם פעילים? אם כן, אולי תחליף אותם יום אחד ביומידור גדול באופן משמעותי. סופ"ש נעים, מקס

למעלה